Nur7o Sabah bime annişlerin işine yarayacak şeyler geliyor sabah 8.30 da kopekcik için bekleyeceğim inşallah alabilirim sizler gidecek misiniz neler alacaksınız 😁
Gullusah92 Nur7o bende kataloğu gördüm İnternette, bi dolaşmak lazım 😅 inşallah istediğinizi alırsınız.
mcansu Nur7o valla normalde olsam gider bakardım da şimdi riskli devam edince anca kataloğa baktım 😅😅
gezentianne Nur7o amaan pek kayda değee bişey yok sanki yaa.Eğitici köpekçik de oglumdan kalma var🤣 Alt açma örtüsüne vs baktm cok basit duruyor. Panduf alınabilir 65 liraymış ben 200′e aldm ev için ogluma
1Anneadayiiii Yuuki en iyisi boşver öyle de alamıcaz öyle de bizden önce kaparlar 😂 gidipte eli boş dönmektense gitmemek daha iyi 😂
1Ali Aslında oyuncaklar için gidesim vardı ama 3aylık oğlum var kanguruya koysam biri falan çarpar fark etmeden, bebek arabasına koysam ittir kaktır biriyle mutlaka kavga ederim vazgeçtim kendi sağlığım için en iyisi gitmemek 😂
Mavili1480 Nur7o Bende gitmeyeceğim oğlum 4 yaşında ev oyuncakçı dükkanı gibi bebişinde cinsiyeti belli değil zaten kalmaz bile 😂
Nur7o eceeelmn yaaa hayırlı olsun güzel günlerde oynasın bebiş 🤍 ben alamadım yaa 😢 anneyle kız vardı onlar kaptı bir tane gelmiş nasıp değilmiş onun yerine şu yapışan oturak nasip oldu onu aldım onu da biri bıraktı da öylelikle aldım😁
eceeelmn Nur7o yaaa kısmet tabiki🙏🏼 olsun. Bizim de şansımız çok kalabalik olmayışıydı hemen aldık çıktık gerçekten hemen hemen herşeyden birer tane vardı
Zeynep1401 Nur7o köpekçik aldınız mı bende alacaktım ama yputubeden videolarını izledim beklediğim gibi değildi açıkçası o yüzden onu almadım ama başka ürünler aldım 😄
danla2711 Nur7o bende yeni gidebildim 😂 oyuncak sepeti alacaktım çamaşır sepeti olarak kullanmak için ama kalmamıştı😂 alt açma örtüsü alt açma çantası ve keçe organizer aldım gayet güzel kaliteliler 🥰 ben beğendim
Nur7o danla2711 onlardan bende aldım ama alt açma 100 tlymis onu iade edicem sizce de biraz pahalı değil miydi ? Keçenin de pandali olanını aldım , 5 katlı kule oyuncak, bide yapışan mama ve banyo oturağı aldım
danla2711 Nur7o bilmem piyasa bakmadım🥰 gördüğümde aldım bende hatta az önce farklı bir bime gittim alıştırma bardağı, biberon seti, ağız mendili ve süt saklam poşetide aldım