Evrim-96 Reginaphalange1 daha çok küçük oluyorlar ben de bekliyorum 5+2yim 3 Şubat gibi gitmeyi düşünüyorum bazen geç döllenme oluyor haftası geri oluyor inşallah o zaman kalp atışını bebeği falan görebiliriz 🫶🏻
Mav_mom Ayy bende 6+6yım kızlar bizde keseyi falan gördük ama kalp atışı yok daha haftaya çağırdı kalp atışı için çok heyecanlıyız zaman gelmek bilmiyor ilk gebeliğim bide saat sayıyoruz evde resmen 😀 bizim bebiş biraz ağrıda yapıyor tedirgin ediyor bizi 😀
Reyhan07 Mav_mom Mav_mom bende 6+4 üm sata göre daha hiç muayene olmadım haftaya olucam kalp atışı duyulur inşallah ya nerdeyse haftaya pazartesi 7+4 oluyorum ama geç döllenme de olabilir
Pembe_bulut Mav_mom Allah şifa versin hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle 😊 benim de bu cuma randevum var nasipse benim 2. gebeliğim ama 4 sene arayla olduğu için ilk gibi heyecanlıyım 😅 rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. 😊
Gizem1504 ynzl https://mutluresim.com/images/2025/01/21/15MI1s.jpg. ilk ultrason görüntümüz 4+6şuan 🩷🌸
merveblttt igvescarim canım benim de son adet tarihim 5 Aralık 6+6 günlük olduk bugün pazartesi bende gidicem ben cuma gittiğim de bebek oluşmuştu fakat kalbini duyamadık erken dedi doktorumuz sende büyük ihtimalle duyarsın
Burcutku Yarın tam 7hafta olacağım inşallah randevum var kalp atışı için çok heyecanlıyım inşallah sıkıntısız geçer,inşallah duyabiliriz 🤲🌸
2cocuk2kopek Pembe_bulut 7+2 den merhaba geçen hafta perşembe randevum vardı 6+4 de Bebiş ve kalp atışı duyuldu şükür . Mide bulantıları var ilaç kullanıyorum
betulkprn 2cocuk2kopek inşallah benim içinde dua edin kese görüldü bugün 6 haftalık oldu. 7+3 de randevum var kalp atışı için çok heyecanlıyım ve stres yapıyorum