Pembe_bulut Selam kızlar sata göre 5 haftalık hamileyim. 13 Ocakta kontrolüm vardı doktor kesenin oluşmaya başladığı yeri görebildi sadece 10 gün sonra tekrar çağırdı o zamana kadar nasıl sabredeceğim bilemiyorum. Sizde durumlar nasıl konuşalım istedim. 🥰🐣
Zmrt0104 Pembe_bulut hayırlı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli bir hamilelik gecirmenizi nasip etsin öncelikle bende yeni öğrendim test pozitif olunca sağlık ocağında kan verdim hemen hemen 5 6 haftalık 2. Sürpriz olunca kendi dokturma randevu aldım ayın 25 ine kalp atışını da dinlemek için git gel olmasın diye 🌸
Emumi Pembe_bulut benim şuan 7+5 doktor salı günü kalp atışı için çağırdı. Sabırsızlıkla bekliyorum ama doğumum sezaryen olacağı için doğum muhtemelen ağustos ortası gibi olacak.
Bebelettom Pembe_bulut öncelikle merhaba rabbim hepimizin mucizelerini sağ selamet kucağımıza almayı nasip etsin bende 6 haftaligim ve ikinci gebeligim doktora Allah’ın izniyle tam 7 ci haftamda gidicem ve ister istemez çok heyecanliyim kalp atışı için
Pembe_bulut Zmrt0104 Amin çok teşekkür ederim hepimizinki güzel geçer inşallah ve sağlıcakla kucağımıza alırız. Randevuyu geç almak iyi oluyor aslında hepsi bir kerede aradan çıkmış oluyor.😅
Pembe_bulut Emumi Hayırlı olsun gebeliğiniz. İnşaallah Salı günü kalp atışlarını duyarsınız bebeğinizin. İlk haftalar çok heyecanlı geçiyor ya🤭
Emumi Pembe_bulut teşekkür ederim canım heyecanlı ve zor bulantı kusma beni mahvediyor hiç iyi değilim kaç gündür ağzıma bir lokma koyamıyorum
Pembe_bulut Emumi Hamileliğin de başka bir “Güzelliği” işte 😅 hem psikolojik hem fiziksel olarak zorlayıcı oluyor kusma bulantı iştahsızlık 😔 Allah kolaylık versin inşaallah bir an önce geçer
acemii_anne Pembe_bulut siz aslında şu an tam 6 haftalık hatta saat 12 yi geçtiği için 6+1 günlük oluyorsunuz 🙂 benimde son adet tarihim 6 Aralık uygulama şu an tam 6 haftalık gösteriyor 🙂
acemii_anne Bebelettom biz tam 5 haftalıkken gittik. Doktorum görmek istemişti tüp bebek olduğu için keseyi görmek istedi. 2 hafta sonrasına randevu verdi tam 7 haftalıkken gidicem aynı şekilde. İnşallah kalp atışını görürüz 😍
Celiko Pembe_bulut 7 haftalık olduk ilk muayenemize gittik keseyi bebeği gördük ama minicik daha kalp atışı için ister alttan bakalım ister biraz daha bekleyelim dedi bende biraz daha beklemeyi tercih ettim ilk hamileliğim gibi değil çok halsizim çok baş dönmem oluyor biran önce bitsin istiyorum şimdiden 😟
Morrinah 5+5 haftalığız 7. Haftada hem kalp hem keseyi görmek için gideceğim sabırsızlıkla bekliyorum 🥹🥹🥹🐣🤰🏻🎀🧿
Anonimcik Morrinah 5+2 yim bende bugün gittim kese yok 2 hafta sonraya çağırdı inşallah gittiğimde hem kese hem kalp atışını duymuş olurum 😍
igvescarim Benimde son adet tarihi 5 Aralık. Keseyi gördük 10 gün sonra tekrar gel dedi pazartesi gideceğim Allah nasip ederse acaba bebek oluşmuş mudur kalbi dinlenir mi pazartesi 6+4 olmuş oluyor
Pembe_bulut igvescarim hayırlı olsun vajinal yolla mı gördünüz keseyi acaba? Herkesin farklı oluyor gelişimi o yüzden bir şey diyemem 7 hfta tamamlanınca daha garanti olur sanki 🙂
merveblttt igvescarim canım benim de son adet tarihim 5 Aralık 6+6 günlük olduk bugün pazartesi bende gidicem ben cuma gittiğim de bebek oluşmuştu fakat kalbini duyamadık erken dedi doktorumuz sende büyük ihtimalle duyarsın
igvescarim Pembe_bulut çok teşekkür ederim. Hayır karnımdan bakıldı ordan görüldü ❤️ ama benim betam yüksekti adetten 2 gün önce kan verdim 1375 çıkmıştı