SuEr_Tu1512 GEBES3 adet gecikmesini beklesem mi acaba diyorum bir yandan da belirtilerin hepsi olunca yapsam mı acaba diyorum. O kadar heyecan, korku, stres birbirine karıştı kii anlatamammm🥹
GEBES3 SuEr_Tu1512 gerçekten öyle oluyor beni bugün teste iten mide bulantısıydı ama inaniyorum inşallah değişecek o negatif pozitif olacak umudumu kaybetmek istemiyorum. Test yaparsanız bana da haber verin inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🫶🏻
SuEr_Tu1512 GEBES3 İnşallah🙏🏻 Dualarımda seninle ve isteyen herkesle. İnşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız🙏🏻🥰
GEBES3 SuEr_Tu1512 gerçekten benimde öyle hep diyorum isteyen herkese nasip olsun bize de olsun inşallah 🫶🏻🫠
bereninannesi__ GEBES3 hayır çekmem. Hamileliğini yeni öğrenen bir arkadaşım demişti göğüslerim çok hassastı diye. Bende benim hep hassas demiştim ama bu çok farklı gerçekten yüzüstü yatamadım 2 ay. Yeni yeni göğüslerime dokunabiliyorum diyebilirim. 4. Aydayız
GEBES3 bereninannesi__ bereninannesi__ anladım ne zaman hassasiyet başlamıştı ben hiç öyle bir şey yok 🥲
GEBES3 SuEr_Tu1512 değişebilir diyorlar çok kişi var 7 gün önce yapıp negatif görüp sonra pozitif gören hatta birisi şey demişti regl günü yapmış negatif gecikmenin 3. Günü yapmış pozitif ve sağlıklı gebelik geçiriyormuş o yüzden regl olasıya kadar umut var diyoruz inşallah kolaylıkla sağlıkla bizde mutlu haberlerimizi alırız
Evrim-96 SuEr_Tu1512 11 gün de az değil ya bence bekleyin biraz daha öyle yapın aklınız onda oldukça stres yaparsınız nasibi varsa size gelecektir öyle düşünün 🫶🏻
Sahra25 Kubra-1997 Aminnn.. Rabbim hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eylesin canım benim 🤲🏼🤍
Alp2108ask GEBES3 reglime 6 gün kala erken gebelil testi yaptım negatifti. Tamamiyle o aydan umudumu kestiğim için bir daha test yapmamıştım. Regli günümde hamile olduğumu öğrenince çok şaşırmıştım. Umudu kesmemek lazım. İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürsünüz. 🌹
GEBES3 Alp2108ask inşallah bazen umudumu kesiyorum bazen böyle şeyler duyunca tekrar umutlanıyorum en güzel zamanda nasip olsun İnşallah çok teşekkürler desteğiniz için 🫶🏻🫠
GEBES3 @Sahra25 @bereninannesi__ @SuEr_Tu1512 @ertonunannesi23 @mivess destekleriniz için hep çok teşekkür ederim şimdi yine yaptım 3 gün var reglime negatif çıktı nasip artık bu ay için umudumu kaybettim 🥲 dualarınızda unutmayın inşallah bir daha ki ay mutlu haberlerimizi hep paylaşırız
ertonunannesi23 GEBES3 inşallah canım Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin aminnn