Barbie merhaba arkadaslar kadınlar klubu sıtesınde bır konu ılgımı cektı megerse anne kabızlık yawıyorsa bebek o yuzden dogum kanalına ınemiyormus bu konu ıle alakali bilgisi olan varmi lutfen cevap yazın endişeliyim ıkı gundur kabızlık yasıyorum bebegım ondanmı acaba gelmıyor 39- haftalik hamileyim
Gulcag Barbie istediğin kadar kabızlık çek canım Doğuma yakın hem kusma hem ıshal yaşayacaksın. Belirtiler bunlar kime sorarsan sor bağırsak ve mide Doğum için kendini hazırlıyor bebeğe yer açıyor bilimsel olarakta yazısını okumuştum. Doktorunada sorabilirsin ben kusma evresindeyim çok normal kusman çok iyi dedi doktorum 🤷🏼♀️ 39+3um.
Ozge11 Barbie ben öyle olduğunu düşünmüyorum canım iki haftadır aksine ishal gibiydim hiçbir gelişme olmadı bende 41.haftama gireceğim
sususdden Barbie hiç bilmiyorum ama üstte kalsın bilen birileri yazsın diye yazıyorm cnm ilginç bi tespit🤷🏼♀️
NekwaSultan Barbie hizli bağırsak hareketleri yalancida olsa sanci yapar. Kabiz olanin çocuğu dogmaz yanlış yani. Ancak dogumu zor olur denilebilir belki buda kesin bilgi degil😊 Ilk doğumlar genelde gec olur ilkim 42 de dogdu 2. De 40.6 da😍
Haribo42 Barbie valla canim benim aslinda cok bilgim yok ama degisik geldi benim teyzem heppppppppp ama gercekten surekli kabizlik çeken bir insan rahatsiz oldugu icin ve çatir çatirda dogurdu bilemedim 42 de doguran bile var zamani gelmemistie:)
Haribo42 Barbie korkma korkma iyice arastirarakta kendi piskolojini bozma tr de hemen yok zmn gecti sunni sanci ver yok bilmem ne oldu doguma alcaz valla fransada hic gormemdim sunni sanci bile cokkkkkk nadir ya sonuna kdr bekletiyolar adami
Neroizm Enteresan bir sey ilk kez duydum ancak yukarida arkadaslar da yazmis. Son zamanlarinizda vucudunuz bebege yer acmak icin tahliye islemi baslatir ve kusma-ishal normal durumlar haline gelir. Bebeginizin donmesine engel degildir zira kemikleri gelismis bir bebek zaten gaitayi itip kendine yer acabilir diye dusunuyorum. Yaklasik ortalama 3.5 kg bir insana gramajla olculen dıskı engel olamaz mantiken.
Gulcag Purple doktoruna sor o çok uzun bir zaman ebem hep arayıp sorar uzun süre ishal olursa su kaybı acile git der. Bir görün istersen normal değil o kadarı kuzum.
Purple Gulcag 2 kere doktra gttim kendi doktorum umursamaz davraniyo basida cok kalabalik oluyo dyorum ishal gecmiyo dye adam bsey yapmiyo idrara bakti enfeksyon yok dedi bna
Gulcag Purple devlete mi gidiyorsun kuzum? Geçmeyen ishal sıkıntı diye biliyorum ısrar et bir aydır devam ettiğini söyle. İlla enfeksiyon olmayabilir ama sen su kaybediyorsun aşkım başka bir doktora daha mı görünsem acaba. Yanlış yönlendirmek istemem yine de sen bilirsin 🤷🏼♀️
balinannesi20 Barbie hamile kalmadan öncede kabızlık yaşıyordum hamilelik sürecinde de yaşıyorum 31.haftamda bebeğin kanala indiğini erken doğum riski olduğunu öğrendim🤷🏻♀️
Purple Gulcag ya esimde szin dedginz gbi dedi bu doktr bsey yapmiyo ilgsiz baska doktra gt 1 aydr gecmeyen ishal bi ilac versin en azndan dedi
Gulcag Purple aynen kuzum hiç normal değil hamile olmayan insana bile 3 günden sonra riskli diyorlar lütfen bir doktor daha görsün su kaybediyorsun çünkü. Zaman kaybetme istersen bir an önce git için rahat etsin.