Nazz344 AnneeeG1 çıkınca yaz mutlaka seninle bende heyecandan ölücem inşAllah olumlu sorun alırsıın 🙏🏻😅 bide ben elendin canım adet olmusum az öncee
Nazz344 AnneeeG1 anladım canım sağlık olsun sıkma canını demekki ikimiz içinde henüz zamanı değil. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin biz gibi isteyen herkese 🙏🏻☺️
Nazz344 AnneeeG1 amin inşAllah. Takmıcam diyorum hani oluruna bırakıcam diyorum ama bu sefer yumurtlama günlerine denk gelmezse kafam karıstı 🤔
AnneeeG1 Nazz344 deniyecez bakalım ama birbirimize hep yazalım olur mu ben bugün soğan kürüne başladım adet olayımda hemen doktorumun yanına gideyim kafasındayım bakalım bu ay ne olacak
Nazz344 @“AnneeeG1”#p35446232olur yazarız tabi. hormon testi mi vericeksin. Bende denedim de aoğan kürünü içemedim bıraktım ya çok kötü
AnneeeG1 Nazz344 hormonlarım temiz hepsi onu geçen ay baktırtmıştım soğan suyu gerçekten aşırı kötü ama ben limon sıkıyorum biraz da olsa içiliyor bakalım bu ay tüm tuşlara basacam rahim filmi de çektireceğim bu ay bide öyle bakalım