Izge16 Kizlar 34. Haftamdayim dr 36. Haftada nst olacak dedi neye gore belirleniyor herkesin farkli mi nette 32. Hafta sonrasinda baglanir diyor ben galib nst ye girmeden doguracagim dr um da ozelde bu arada ama cok bilgi vermiyor gecistiriyor acikcasi
Gunduzanne Izge16 ben 29.haftamda lekelenme problemimden dolayı erken girdim nstye şuan 37 haftalığım 29 dan beri her hafta giriyorum. Ama normali 35/36/37 lerde girmeye başlamak tabi
2minnakannesi0 Izge16 niye doguracaksiniz ki sanciniz mi var benim de 34.haftada nst bağlandı doktor 36 da gel tekrar bakalım dedi ilk gebelikte 37 de bağlanmıştı eğer sizin sanciniz yada başka bi sıkıntınız varsa bunu doktora söylerseniz daha erken bakar
zeynosileannis Izge16 evet genelde 36. Haftada bakmaya başlıyorlar. Ultrason da bir değişiklik fark etse daha erkende isterdi
ayseheyecanli Izge16 36 normal canım beni de 36 da başlattı ki zaten muhtemel doğum haftaları 36 den sonrakiler niye geç geldi size
2minnakannesi0 Izge16 yok yok geç değil bence dediğim gibi bi sıkıntınız olsa zaten bakmak isterdi doktorunuzun ilgisiz olduğunu düşünüyorsanız neden değiştirmiyorsunuz ki
Gunduzanne Izge16 seni nst yapmak istediği haftalar normalde olması gereken haftalar canım yani gitsen desen ki benim sancım var 26 da bile sokuyolar ona takılma bak ne güzel bu haftalara sancısız gelmişsin
Izge16 2minnakannesi0 cumartesi gunu sadece o calisiyor esimle gidiyoruz muayene ama doguma kadar degistirsem mi diye düşünmüyor değilim bir de erkek dr normal dogum olursa cekinebilirim kendisinden
Poyrazefeoz Izge16 her doktor farklı tarihte başlatıyor nst ye ben 34+5 te girmiştim eğer sancın yoksa 36 ya doğru girmeye başlıyorsun genelde
2minnakannesi0 Izge16 vakitlice değiştirin o zaman bende 30.haftada değiştirdim de her doktor almıyormuş hasta bilgisine aşina olmadığı için yeni doktora gittiğim zaman sil baştan gebeligimi anlattım kullandığım ilaçları kan idrar hepsini yeniledi
BelisMelis41 Izge16 ben 32.haftada nst ye gırecegım ılk bebegımde bu kadar erken gırmemıstım ama dktordan doktora drgısıyor sanırım
2minnakannesi0 Izge16 yok farklı hastaneye geçtim 30 haftalik olunca doktor da şaşırdım niye değişiklik yaptın demişti
Izge16 2minnakannesi0 ben ayni hastane bunyesinde dusunuyorum degisimi ama bu aralar sanki doguracakmisim gibi his var bakalim ne zaman gelecek minikkus 🐣