Kaannur Bu postu açmayı çok beklemiştim kızlar inşallah kızımı kucağıma sağ Salim almama az kaldı hep beraber sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sizin kavuşmaya ne kadar kaldı 💘
danla2711 Kaannur merhabaa bizim oğlumla tanışmamıza 127 günümüz kaldı bu son 99 gün postlarına çok özeniyordum nasıl geçecek zaman diyordum ama bizimde az kaldıı🥰 sağlıkla gelsin miniklerimiz🥰🤲
mervedmrcn Kaannur Rabbim yavrularımıza hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 bizim sezaryene son 3 günümüz kaldı ama zaman asla geçmiyor 🥲🥹
oykumens Bizim de 63 gün kaldı uygulamaya göre inşallah tam zamanında gelir. Bizim de kız olacak İsmine karar verdiniz mi ?
Kaannur @oykumens karar verdik canım inşallah sağ Salim kucağımıza alırsak ismi Beren İmre olacak siz karar verdiniz mi peki
Merve_kucuk Kaannur hep beraber sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Amin inşallah 🙏🏻 Kaannur sizin kavuşmaya ne kadar kaldı 149❣️
Ebaki Kaannur benimde 17 gün kaldı oglusumla kavuşmama Rabbim hepimizi bebeklerine sağ salim kavuştursun inşallah 🤲🤲