Busra032 Kızlar çok fazla bel ağrım var 1-2 iş yapıyim hemen belim ağrıyor duşta bile ağrıyor oğlum 2 yaşında sezeryan olmuştum 2 sene sonra gebe kaldım diye mi bu kadar kaşık ve bel ağrım var acaba
2minnakannesi0 Busra032 yok gebe kalmanızla alakali değil bence 3 sene var benim arada benim de belim çok ağrıyor ilk gebelik böyle değildi doktorum magnezyum eksikliği dedi bide bazen belimi üşütüp korumadığım da da çok fazlalaşıyor buna dikkat edin sizde
Sdkaa_dgrmn 28 haftalık hamileyim benimde bel ağrılarım oluyo doktorum sıcak su torbası koyabilirsin beline demişti deniyorum rahatlatıyo sizde koyabilirsiniz
Kuboss06 Busra032 Canım bol bol egzersiz yap bende de bel ağrısı çok oluyor, egzersiz yapınca rahatlıyorum gece uyuyunca da sıkıntı olmuyor sende dene istersen🌸
2minnakannesi0 Busra032 ikinci gebeligim de maalesef benim de erkenden başladı beni zorlayan tek şey diyebilirim
Busra032 2minnakannesi0 aynı durumdayım bugün hastaneye gittim gripten söyledim bel ağrısınıda bebek iyi dediler rahatladım
keyfimin-kahyasi-misin Busra032 Hiç alakası yok gebelikten gebeliğe değişir benim de çok fazla var normal doğum yaptığım halde ama ilkindede vardi