Zorlu Minikbebegimm06 hasta olunca acile gidiyorum. Kadın doguma da degıl. Acıldekı doktor sonucta. Hamıleler ıcın ne gerekır ne verılmez bılır heralde.
seyma0661 Birbenbirbebek ben gripken 38 çıkmıştı crp ama doktor önemsememişti. Zaten gebe kadınlarda çıkabiliyor demişti sizin düzeyiniz de çok yüksek değil
Birbenbirbebek seyma0661 anladım canım . İşte kırmızı kırmızı görünce birden 😂 hay allahım ya kedi şeyini görmüş oldu resmen
Vlog1345 Perhiz falan gerekmiyor biraz dikkat etseniz yeterli benim de öyle çıktım değerlerim dahiliyeye gittim hatta doktor gebelerde genelde kolestrol ve trigliserid yükselebiliyor normal bir durum dedi. Korkmayın azıcık dikkat edin yeter
Vlog1345 Birbenbirbebek evet bende çok tüketiyordum. Azaltın. Ben yine yiyorum ama azalttım. Yemek yaparken kullandığım yağ miktarını da yarıya indirdim.
seyma0661 Birbenbirbebek değerleri gebe kadınlara göre değerlendiriyorlar ya ondan bişeycik olmaz doktoruna sorarsın tabi yine 😂
2cocuk2kopek Birbenbirbebek ben salgına yakalanmıştım maalesef zar zor atlatıyorum dikkat edin kendinize
elifkck1515 Baby_B serbest T4 ve Tsh tiroit değeri aslında önemli bir değer gebelik için ama öyle aman aman oynama yok korkma ama belki takip ister diğer kan sonucunda normal çıkarsa bir daha da önemli olmaz .
elifkck1515 Birbenbirbebek serbest T4 ve Tsh tiroit değeri aslında önemli bir değer gebelik için ama öyle aman aman oynama yok korkma ama belki takip ister diğer kan sonucunda normal çıkarsa bir daha da önemli olmaz .
Bhrkerem1261 Birbenbirbebek hamileyken kolestrol vs bakılmaz zaten yüksektr kadın doğumcular bakmaz normalde bende sağlık ocağında baktrp endişe etmiştim ama normalmiş tek anarmol olan crp oda muhtemelen idrar yolu enfeksiyonudur ayrıca çok fazla yüksek değil endişe etmeyin
Birbenbirbebek Bhrkerem1261 ay evet anladım bilmeyince bende kedi şeyini görmüş oldu 🥹🤷♀️🥰 teşekkür ederim
Mommy23 Birbenbirbebek crp dışındaki diğer kırmızıların bi anlamı yok. Onlardan korkma. Ama crp yüksekliği genelde enfeksiyon ile ilişkilendirilir. Gebelik döneminde özellikle idrar yolu enfeksiyonu sık olur ama baska bir sey de olabilir. Bazen de altından hiç bir şey çıkmayabiliyor. Yarın doktorunuza görünürsünüz geçmiş olsun