Baby_B Bebisim 2 hafta önden gidiyordu en son🥰 Hareketleri artik acitmaaya basladi ama her hareket ettiginde mutlu oluyorum Sizde benim gibi misiniz anneler☺️☺️🥰
Merve-metin Baby_B aramıza hoşgeldin 35.haftadan sesleniyorum daha kuvvetli ve can acıtıyor hareketleri ama şükür hareketini hissediyorum çok güzel bir duygu bazı geceler uyutmasa da 😍😍
fatmakymz Baby_B 30+5 haftalığız bizde. Bazen gece 3 e kadar uyuyamadığım oluyor. Pıt pıt da atıyor, hıçkırıyor sanırım. Ama Artık sert tekmeler başladı. Çok Güzel hisler. Rabbim Dileyen herkese yaşatsın inşallah
Baby_B Merve-metin saglikla gelsinler🥰🥰❤️ Gece lavaboya kalkinca tekrar uyumam zor oluyor vuruyor hep😁
Merve-metin Baby_B normal canım ben gece artık hiç uyumuyorum desem yeri hareketlerinden daldığım an bi daha uyanmamaya çalışıyorum 😂
Aslaninannesi_ 33 haftalığım bebeğim makat geliş tekme atmasa bile ayagını koydugu an canım öyle acıyor ki tam idrar kesemin üstüne yapıyor
Baby_B Hilallly her gun yeni bir guncelleme geliyor vallahi🥰 Hareket etsinde acittigi yerde gül biter😁