1prens1prenses_ Kızlar üç dk mesafe kasılmalarim oluyor gidemiyorum böyle acayip bir sertleşme oluyor aşağı baskı yapıyor sizde durumlar nasıl?
Tugceaker 1prens1prenses_ he valla aynı durumdayım baş aşağı bebeğimin kafası yürüyemiyorum koşa mesafede bi sıkışıyo canım acıyo ağzım oluyo sanki bebeği doğuracakmışım gibi çıkıvercekmiş gibi ağrı kasık ve bel
mrvcermeli 1prens1prenses_ ayyy ağrı oluyo nefes almakta zorlanıyorum penguen gibi yürüyorum baskı yapıyor iyice
babyandmom__ 1prens1prenses_ 32+2 yim şuan beni kimse çağırmasın, kimse gelmesin falan istiyorum. Suyumu alıcak halim yok sanki o kadarda ağırlaştım. Dehşet ağrılarla baş etmeye çalışıyorum 🤦🏻♀️🥹
tbmn 1prens1prenses_ benim de öyle aynı şekilde sanki çıkacak gibi hissediyorum çok baskı yapıyor bebeğimin başı soluk soluğa kalıyorum kasıklarım ağrıyor
Tugceaker mrvcermeli az kaldı sıkıcaz dişimizi evet hepimizde çok ağırlaştık birde benim erken doğum riskim var daha çok dikkat etmeye çalışıyorum bide bugün aksi gibi boğazlarım yanıyo öksürüyorum hafif burnum akıyo sanırım gripte oluyorum ya offf
Granit Sağ tarafıma toplanıyor nefes alırken kaburgama batıyor , çok zorlanıyorum eski enerjim de kalmadı yürüyecek gücüm yok