Bbbbbbb12 Yuuki bunu ben de merak ediyorum çok yüksek ihtimalle orada doğum yapacağım ama telefonda fiyat bilgisi vermiyorlar illa gidip görüşmek lazımmış.
Yuuki Bbbbbbb12 Bende aradım öyle dendi ogrenirseniz bana yazar mısınız? Şuan gittiğiniz bı doktor var mı?
ozgeozi Oyku12 yok geçen hafta söyledi doktorumuz dediğim gibi belki bizim doktora özel bir durumdur. Normalde hastaneyi arayıp sorunca daha farklı fiyat veriyorlar. Acıbademi aradım mesela 80 küsür dediler ama doktorumuz 70 bin her şey dahil başka üzerine tek kuruş ödemezsiniz dedi.
Bbbbbbb12 Yuuki Tabi bilgi alırsam buradan yazarım 🙂ben şükran akalın’a gidiyorum kendi kliniği var. Bu hastane ile anlaşmalı.
smyr18ysf Busra6694 kayseri acıbadem Fatma kutlusoy güçlü ye gidiyorum. Doğum yapmadan doktorlar ilgili yorum yapamam şu an için iyi ama asıl doğumhanede belli oluyor bence. 2900 küsür oldu muayene ücreti. Doğumda şimdi 51 ama haziranda yine zam yaparlar. Siz kime gidiyorsunuz kaç haftalık gebesiniz
Busra6694 smyr18ysf ben 9. Haftadayim daha karar veremedim başka hastaneye gidiyorum da acıbadem de Özge ödem Karadağ ve Fatma kutlusoy guclu arasında kaldım ama bugün aradım Fatma kutlusoy guclunun SGK anlaşması yok muayenesi 4200 TL dediler
Sevcanlcn smyr18ysf kaç aylıkken paketi alabiliyoruz Acıbadem’e Fatma hocaya gidiyorum bende ama şehir dışından geldiğim için henüz paket fiyatlarını konuşmadık veya içerik bilmiyoruz sezaryen en iyi paketi ne kadar dediler ve içeriği nasıldı bilginiz var mı
Opmiyimgebeyim Hellobeybii canım ben de bugün sordum fiyatları dediğin gibiydi memorial. Ama üç aylıkken fiyat sabitleniyor mu k ? Bana altı aylık olduğunuzda tekrar konuşalım dediler
Hellobeybii Opmiyimgebeyim Aralık sonuna kadar 5-6 aylık oluyorsan sabitliyordu sanırım ama aralıkta 2-3 aylığa denk gelecekse sabitlemiyordu. Bu bahsettiğm 2024 aralık sonuydu şimdi 2025 oldu ve fiyatları güncellediler. Eski yazışmalardan gördüm sene ortasnda da sanırım 1-2 zam olabiliyor. Belki de ondan sabitlemediler ama siz 5 aylığa yaklaşınca bence yine bir sorun bahar döneminde falan yapılırsa en azndan ona kalmadan sabitletirsiniz.
EsraOzsusam Meltem2910 allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin :) bizimde güzel gidiyor simdilik
mutluanne01 Bbbbbbb12 Merhaba bende Şükran hanıma gidiyorum medivia hastasindede anlaşması varmış oranın ücreti 30 32 bin arası dedi Şükran Hanım.Sizin medistate hastanesini seçme kriteriniz neydi bende henüz karar veremedim hangi hastane olacağına
Yuuki Bbbbbbb12 Dediğiniz kişi Eva klinikte mi ? Muayene ucreti ne kadar belki bende o şekilde tercih ederim
Aysegulss gizemzz geçen hafta yaptık biz sabitlemeyi onun öncesinde belli olmadığından yaptırmamıştım .
Skye Ataşehir Acıbadem Sezeryan: 90bin + Doç., Prof. Farkı: 75bin. Toplam 165 civarı. Ben zorunlu sezeryan olacağım için sezeryan fiyatını biliyorum ama tabii normal doğum ücreti daha farklı.
tlnbsky94 Gokce35- 2ay önceydi muayene ücreti 965tl değişmemiş ama doğum her ay değişiyordu doktorum Aysel Zabit çok şeker ve ilgili bir doktor
Bbbbbbb12 mutluanne01 benim bir arkadaşım Medistate’te doğum yaptı yine Şükran hoca ile birlikte ve çok memnun kaldıklarını söylediler tamamen bu sebepten ama medivia’yı hiç duymamıştım.
mutluanne01 Yuuki bana medivianın fiyatını Şükran Hanım söyledi onada bu ay gittim önümüzdeki ay gelirsin kontrole dedi ama tabiki medistate hastanesinin fiyatını öğrenirsem size haber veririm :) birde muayene ücreti yeni zamla birlikte 2300 lira oldu