Htcrmzn16 Grendaaii  Nazmiye Şentürk Nazmiye hanıma gidiyorum ve çok memnunum çok iyi ilgileniyor sizinle konuşuyor bebeğimi detaylı gösteriyor buda ultrason resmimdn biri cihazida oldukça iyi  buda paşamin renkli ultrasonu Nazmiye hanımın cihazından bu
Grendaaii Htcrmzn16 çok teşekkür ederim canım maşaAllah bu arada Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin🤗
cnmoglum_22 Htcrmzn16 merhabalar aradan çok geçmiş ama yine de yazmak istedim. Ben de nazmiye hanımı araştırıyorum şimdi. Siz hala onda mı devam ediyor musunuz doğum yaptınız mı yorumlarınızı merak ediyorum 😊
Zeynep1401 Ekinsevin daha ocak girmeden 1 ay önce 88 yaptılar doğum paketini bende ilk sorduğumda 68 di 2 hafta sonra yaptırmak için gittigimde 88 olduğunu öğrendim yaptırmadım ocak dan önce yaptılar maalesef zamı doğum paketi icin
Zeynep1401 ozgeozz egepol hastanesi mi acaba en son 45 TL dediler doğum ücretine. Doğum paketi için de 88 dediler ben bir de 2 3 defa gittim görüştüm hepsinde 45 dediler doğum için. Siz hangi doktora gidiyorsunuz orada
ozgeozz Zeynep1401 benim doktorum dışarıdan bu hastanenin benden alacağı paket rakamdı zam gelecek onada denildi çarşamba görüşmeye gitmiştim
Zeynep1401 Duygu_33 Yılbaşından 1 buçuk ay önce falan 68 di biz gorustugumuzde sonrasında 2 hafta sonra yaptırmak için tekrar konuşmaya gittigimizde 88 olmuştu daha ocak olmadan zam yaptılar ama doğum ucreti 45 Di hala acaba ona ne kadar zam gelir
Duygu_33 Zeynep1401 hmm bize ordaki bayan yılbaşından snra gelen ücret diye söyledi ama 45 bin di doğum hala yeni fiyat gelmemiş di
Yagmurozgec Yuuki Medistate Kavacık Beykoz’da ki Prof doktor şuan 110 120 arası dediler perinatoloji Ahmet bey var
Yuuki Yagmurozgec Yukarıda bir arkadaş 80 demiş ama artışta olabilir yazmış o sebepten dedim,ciddi fark varmış ya
Alptunamom Pendik Medipol bu sabah aradım. Dr.Saadet hanım normal doğum 35bin, sezeryan 40bin, zorunlu sezeryan 48bin, ekstra çagırırsan +8500
Yuuki elifbusra13 @Yagmurozgec Kizlarr doktorunuz kim benim haftam sizin kadar değil ama belli ki memnunsunuz ☺️
elifbusra13 Yuuki valla ben çok memnunum soran herkese de tavsiye ediyorum 😊 çok anlayışlı ve güleryüzlü bi doktor herşeyi en ince ayrıntısına kadar söylüyo senin bişey sormana gerek bile kalmıyo zaten bi kere muayeneye gitsen bi daha vazgeçemezsin 😂 şerife kadriye erdem ismi