Tgbbrdkc35 Hellobeybii Hellobeybii Ben İzmir Medicana’dan 2 ay önce doğum paketi satın aldım. Prof Dr fiyatı 100.000 ₺, Uzm. Dr. Fiyatları 80.000₺ idi.
damlaadedeoglu BettyC34 Derya hanıma gidiyorum ben iyi bir doktor bir arkadaşım daha ona gidiyor. Sadece doktor şirket numarasını veriyor akşam 7’de birşey olduğunda ulaşma şansım yok kendisine bu biraz kafamı karıştırıyor
Mlkks Hellobeybii Balıkesir bandırma özel hastanede daha dün sordum normal 32,500 sezeryan 36 bin tl dediler
Beyza_12 aleyna_001 ben İlkay Ödemiş’e gidiyorum doktorunuzun sekreterine yada girişte fiş keserken danışmaya sorun yönlendirirler sizi
Gokce35- tlnbsky94 Benim doktorumda dışardan ve sadece karataşla anlaşması var doğuma son 49 günüm de o yüzden sordum
ozde0636 Ankara Sincan Lokman Hekim doğum paketi yılbaşından önce kasım gibi 36 bindi dün sordum 50 bin olmuş en uygun hastanelerden biriydi diğer hastaneler kasım gibi 60-80 bindi şimdi ne kadar olmuştur kim bilir
cnsu77 Kartal kızılaya Yıldız hanıma gidiyorum normal 28.000 sezaryen 35.000 olmuş hazirana kadar bu fiyatlar geçerliymiş.. Muayene de 1350 tl iama pendik kart indirimiyle 1075 tl ödüyorum 🌸
Ozzzzz cnsu77 Kartal Kızılay dediğiniz hastane mi ? Araştırma hastanesine bakmıştım pek iyi yorumlar görememiştim. Tam olarak adı neydi hastanenin
cnsu77 Ozzzzz Özel Kartal Kızılay Hastanesi diye geçiyor adı tam teşekküllü hastane ben çok memnunum doktorlarından
damlaadedeoglu Gamzeeakt merhaba Derya hanıma gidiyorum orda iyi bir doktor, bir arkadaşımda aynı şekilde ona gidiyor. Sadece şirket numarasını veriyor akşam 7’de birşey olduğunda kendisine ancak bir sonraki gün ulaşabiliyoruz
Merve-betul Sevgikelebegi777 iyiymiş bizde almıştık bebek bakım seti bebek bezi ıslak mendili bayan pedi falan vardı içinde Bebek kremi lansinoh tester krem bebek çantası hala kullanıyorum tanı doktor çok önemli hakediyosa eyvallah benim doktorum profesordu Allah razı olsun aldığı her kuruş helal olsun yine hamile kalsam yine isterdim doğumu onda yapmak ama 5-6 sene sonra nasipse
Melek_0288 Hellobeybii aydın Medinova hastanesi muayene ücreti 1550 tl doğum ücreti de sgklı 32.250 tl
Ayse2041 Kocaeli’de doğum ücretlerini bilen var mı acaba bu fiyatları görünce insan bir şok olmuyor değil 😱😂