1prens1prenses_ Kızlar sezeryan olcam Sütüm zaten ilk sezeryanda 3 5 günde zor geldi Şimdi alıp koysam diyorum siz naptınız Hipp alayım diyorum
Ngsngetnsgng 1prens1prenses_ ilkinde zorlandiysan doğuma az kaldıysa alıp köy hastane cantana inşallah ihtiyaç olmaz bebeğin senden beslenir rabbim kolaylık versin sağlıkla kucağına alırsın inşallah ♥️
Fatmadmr37 1prens1prenses_ ilk dogumumda almadım simdikinde alır mıyım bilmiyorum ama bence gerek yok. Her yer eczane dolu lazım olursa 5 dk da alınıp gelinir yani.
Gullusah92 1prens1prenses_ benimde 2.sezaryen olacak, bir tek mama kaldı, hipp alacağım bende, çantamı hazırladım, sadece doktor gün verdiği zaman onuda koyacağım nasipse. İlk doğum da benim işimi gördü.
Hamide_00 1prens1prenses_ ilk doğumumda almamıştım ama hemşireler aldırtmıştı eşime vermişlerdi hastane de ikincisinde küçük bi tane alıp koyacağım
1prens1prenses_ Ngsngetnsgng inşallah ama sezeryan olduğu için gelmeye biliyor ilk diye düşünüyorum Direk negatif olarak değil de ilk öyle oldu diye aslında
1prens1prenses_ Fatmadmr37 işte eşim almış di ilk gaz flaan çok çektik Hani ilk de olunca hiç bişey bilemedim herşeyim hazır olsun diyorum
Fatmadmr37 1prens1prenses_ yani tabi siz bilirsiniz o zaman. Çok şükür ilkinde hemen gelmişti benim de sezeryandi büyük ihtimalle yine mama falan koymam lazım olursa alırız artık. Hastanemizin etrafı cidden 20 den fazla eczane vardır 😅
Candyboy Hipp de güzel ama evolvia yenidogan için en uygunu yani her bebek her mamaya farklı mı tepki veriyor bilmiyorum ama biz evolvia kullandık diğerleri evolviaya göre daha sekerliydi gaz da yapmadi kabız da yapmadi gayet güzel 3 ay kullandık.
mesusaa Yani sezeryan için gün yaklaştıkça bazı emzirme hemşireleri sağmaya çalışın göğüsleri uyarın diyor hatta kolostrumu alanlar var bu şekilde asla yanlış yönlendirme yapmak istemem ama bi araştırın isterseniz hem mamadan kat be kat sağlıklı olur. Ben de böyle yapmayı planlıyorum.
Nhrr 1prens1prenses_ ben ilkinde almamıştım pişman oldum dediğiniz gibi sezeryanda tam anlamıyla 4-5 günde geliyor. Şimdi aldım koydum çantama zaten önce emzirip sonra şırıngayla mama vereceğim eğer sütüm gelmezse.
Alisde Nhrr tamam da bu sezaryenle alakali bir durum degilki burda birsuru yeni dogum yapan anne okuyor korkuya kapilicaklar vajinal dogumdada gunlerce sutu gelmeyen insanlar var nolur nolmaz koy deyij sezaryende gelmiyor kesinlikle demeyin
Unzle46 1prens1prenses_ bence al çünkü süt geç geliyor ben almadım bebeğim emdiği için sütüm inmemiş emzik çekiyordu sürekli bilmedim tabi sarılığı yükseldi birden doktor açlıktan olmuş dedi direk mama başladık çok sütün gelene kadar verebilirsin sonra vermesin
Minnaksever 1prens1prenses_ benim de ilkinde gelmedi ama yine de almicam kaşık biberon aldım yanıma ihtiyaç olursa hastane etrafı eczane dolu alırız hemen.pozitif düşünüyorum inşallah hepimizin hemen gelir 😍
Alisde 1prens1prenses_ bende 2. Sezaryenimi olucam aam ilkindede koymadim bundada mama koymayacagim lazim olursa o an alirim insallah olmaz 🙏
ikibaloglanannesi 1prens1prenses_ Oğlumda sezeryan oldum 2 gün kaldık hastanede. Sütüm eve gelene kadar az geldiği için mama da vermiştik (Bebelac) Şu an ikinciye hamileyim 1 no Bebelac aldım.
Nhrr Alisde bunu ben demedim zaten doktor söyledi hemen gelmediğini sütüm damla damla geldiği için sarılık oldu ama 4-5 güne fazlasiyla geldi zaten bebek emdikçe. sezeryani niye kotuleyeyim iyiki böyle bir doğum şekli var. Ama ilkinde tecrübe ettiğim için olması bence daha iyi.