Ebrarhcr İnt falan bakınca sırtı dönük görüyorum ama benim ki yüzü dönük kolları ve ellerini çok net hissediyorum Karnımın ön tarafında doktora sormayı unuttum ama Ultrasondan baktığımda gördüğüm öyleydi bu normal mi normal doğum olur mu öyle
Beyza_12 Ebrarhcr benim kızımda öyleydi 2021 de doğum yaptım 39+4 e kadar bekledik sonra artık dönmez diye mecburi sezeryan oldum . Oksiput posterior geliş deniliyor normal doğumda olabilir ancak birtakım riskleri var benim doktorum erkekti eşim sormustu sizin fikriniz ne diye kendi eşim olsa direk sezeryana alırım dedi bizde onayladik ☺️
Beyza_12 Ebrarhcr oksiput posterior geliş yazıp Google’dan daha detaylı bilgi alabilirsin birçok sebebi var ama dönmüyor yani bizde çok bekledik artık dönmeyince riskleri de dinleyince sezeryani tercih ettik.doktorunuzla da konuşun bu konuyu size kesin bu şekilde geliyor dedi mi yani bilgi verdi mi
Ebrarhcr Beyza_12 Yo hayır zaten gittiğim doktor benim devamlı gittiğim doktorum değildi araştırma hastanesindeki bı doktora gittim bı sorun olsa derdi diye düşünüyorum ama çok ilgilenmedi Ultrason da da direk bakınca ayaklarını gördüm sırtı değildi o an hiç aklıma gelmedi hareketleri de çok hissedince sorun var diye düşündüm
Beyza_12 Ebrarhcr rica ederim o zaman kendi doktorunuza gittiğinizde en doğru bilgiyi size verir inşallah normaldir gelişi🥰