Hzr Mrhba hanımlar 7+3 günlük hamileyim 3 gündür ağır gribim bu sabah has. Gittim tek serum taktılar 7 10 güne geçer dedi yat dinlen dedi doktor inanın artk yatmaktan kemiklerim ağrıo. İştahımda hiç yok mandalina portakal yiom bol bol başka önerebiliceğiz bir şey var mı?
Xyz Hzr tarhana corbası sizi teeletecek hemen atmanızı sağlayacak bal limon ılık su karışımı içebilirsiniz Allah şifa versin
Basakaya Hzr Ayaklariniza yatarken ozellikle topuk bölgesine limon sürün uzerine corap giyin. Cok etkili die okumustum ama denemedim.
Xyz Xyz limon çok abartmayın ama kan sulandırıcı özelliği olduğundan dolayı dğşğğe felan sebep olmasın Allah korusun
Hzr Elvn elimden geldi kadar portakal ve mndalina ve muz yiom ama evmde ymk ypck gücüm yok alh rzi olsun kaynanam bkıo bna 🙏🏻
Hzr Bisofiya ıhlamur btki türü oldu için zararı olcağnı dşünüodum açkcası ama bir araştrp kesin içicem
Mrv91 Hzr hamilelikte hastalıklarımı atlattığım en etkili yöntem etli kemik suyunu haşlayıp bol sarımsak sirkeyle çorba niyetine içmek. Sarımsak doğal antibiyotik, sirke doğal antiseptik. Tavsiye ederim. Allah acil sifalar versin.
Hzr Mrv91 alh rzi olsun da onu bir yaptrıp içmye çlşcm e. Olun şifa nietne hamillkte hastalk çok zormuş 🤧🤧
Hzr Xyz doktora bahsettim iştahım yok çok ıstıfar ediom bebek nsl beslencek die de ne gzl bu sağlıklı gebeliğin işareti sen mrk etme annesi alcağını alır o dedi folik asit kulanıom bde
Bisofiya Hzr Ben içiyordum canım, 3 yada 4 kere içtim birşey olmadı ama öncelikle doktoruna danış tabi ki ☺️
Hzr Esineda yeşil çayı ve ıhlamur duydum bende o yüzden yapp içmedim btki türü düşüce sebb oluomuş saten benmde düşük tehlikem var