Yarenn24 Kızlar selam 36+5 günlüğüz az önce sancım başladı hafif de mide bulantım var yani yatakta sağa sola dönemiyorum normal mi Şuan bu durum acile gitmem gerekir mi gitsem serum falan mı takarlar tecrübeli anneler bakarmısınız ilk gebeliğim 😔😔
gammzeeaa Yarenn24 bende 34. Haftada aynısını yaşadım korktum gittim sancım çıktı serum taktılar açılma var mı diye bakmak istediler izin vermedim. Bebeğin hareketlerine baktılar sorun yoktu ayakta çok kalma dedi ben o hafta yürüyüş yapıyordum o etkiledi sanırım. O hafta dikkat ettim geçti şimdi 39 hafta olduk ara ara kasılmalar oluyor normal yani korkmayın ama bebeğin hareketlerini muhakkak takip edin
Yarenn24 Balbebek012 ilk gebeliğim canım ama çok canım yanıyor belimde de baskı hissediyorum mide bulantısı var bir de
Balbebek012 Yarenn24 kendini takip et düzenli ve belli aralıklarla sancın gelirse doktora git uzan bakalım geçecek mi
Yenigebes beyzatrl sancı olup olmadığını nasıl anlıyoruz bazen kramp gibi yokluyor öyle bir şey mi bende 30+5im bugün bel ağrısı çektim biraz akıntım oluyordu bugün pijamamda da biraz var ama anlayamıyorum
beyzatrl Yenigebes canım henüz doğum sancısı çekmediğim için bende anlayamıyorum ama uzanınca dinlenmeyle geçiyorsa yalancı sancı geçmiyorsa 5 10 dk aralıklarla devamlı giriyorsa doğum sancısı diyorlar ben mesela birkaç haftadır regl olucakmışım gibi oluyorum kasılıyorum ama dinlenince bir süre sonra geçiyor
Balbebek012 Yarenn24 uzanınca geçiyorsa yalancıdır geçmiyorsa doğum sancısıdır. Bu durumda en iyisi ılık suyla duş aslında
beyzatrl Yenigebes anormal bir şey bebek hareketlerinde azalma vs hissedersen doktora git canım yine de içini ferah tut ilk gebelik olunca insan çok tedirgin oluyor bende senin gibiyim