Vera3287 Merhaba, beta değerim cumartesi 1,8 çıktı bugün kan verdim 14 çıktı sağlıklı bir artış mı acaba adet başlangıç tarihim normalde dündü bu arada
AnneeeG1 Vera3287 ay canım benimde 1.35 çıktı henüz adette olmadım acaba benim ki de yükselmiş midir inşallah senin ki sağlıklıdır rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🤍istersen bir daha kan ver
Eldgrn Vera3287 14 ile çıkan sonuç ilk gebelik değeri olarak sayılır. 2 günde 1 kan verin mutlaka takibini yapın. Suanlik birşey demek için çok erken
Sila41_ Vera3287 geç dölleme büyük ihtimalle şuan ilk döklenmede yakalamışsın folik asit al güzel beslen bol dinlen verebiliyosan aynı yerde 48 saatte bir kan ver yada belli bir sürede bir
Vera3287 AnneeeG1 inşallah ❤️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin cumartesi günü kontrolüm vardı tekrar kan vereceğim ❤️
Vera3287 Eldgrn aa öylemi ben 1,8 den hesaplamaya çalışıyorum cumartesi günü kontrolüm vardı kendi doktoruma gittiğimde vereceğim tekrar kan teşekkür ederim
Vera3287 Sila41_ Gebelik düşünmeye başladığımdan beri dikkat ediyorum canım 🙏 Aynı yerde veremem muhtemelen ama sorun olurmu🫤
Sila41_ Vera3287 merak etme canım her kadın aynı gün yumurtlamıyor bazıları erken bazıları ay ortasında bazıları da sonlarda o yüzden senin için önemli olan 2 günde bir yani 48 saatte bir en az %60 artması artışını buraya da yazarsan yorumlarız
AnneeeG1 Vera3287 teşekkür ederim canım benim ki de aynı bu şekil sadece 1.32 ve benim referans aralığı 0.5 yazıyo herhalde o yüzden negatif dediler
Minikbebegimm06 Vera3287 14 ten sonrasını dikkate alıp beta takibini yapın 1.8 çıkan negatif çünkü 14 pozitif sağlıklı diyebilmek için 2 gün sonra aynı yerde kan verin en az yüzde 60 artış olması gerekir
Vera3287 Minikbebegimm06 maalesef aynı yerde veremeyeceğim, farklı bir ildeyim şuan yarın eve döneceğiz haftasonu doktor kontrolüm var farklı hastanede vermiş olacağım sorun olurmu ki
Minikbebegimm06 Vera3287 referans aralığı farklı oluyor her yerin ondan kaynaklı belki daha düşük vs çıkabilir o yüzden ayni yerde vermek önemli oluyor ama şöyle yaparsın onu da cumartesi verdiğin yerde pazartesi yeniden verirsin hani syni referans aralığında olan yerde takibi yapabilmek için