sumeyranur33 Kızlar yarın bime bebek eşyaları geliyor 🥰 neler alacaksınız ben banyo küveti konusunda kararsızım alıp memnun kalan var mı ?😌 Siz neler alıyorsunuz?
DarkLuna sumeyranur33 bende anne Bebek bakım çantası ve alt açma örtüsü bide lastikli alt çarşaf almak istiyorum daha ince aldinizmi malı guzelmi
S3lin8767 sumeyranur33 2 yasinda kizim var 35 haftalik da hamileyim valla hepsini alasim var sbhtan gidicem bakalim neler kalmiş olacak şansımıza. Ozellikle oyuncaklar icin gidiyorum diger urunlerde cok guzel ama var çoğu zaten.
Nananan yeni_anne2 o mama sandalyesini ben aldım geçen sene şuanki bebeğim için almıştım 200 TL ye ama şuan daha pahalıya gelecek ve boyu oturağı çok küçük bence o kadar para vereceğine üzerine 200 TL koy daha iyi birşey al yinede sen bilirsin
hatice_aygun2 yeni_anne2 bence ileri zamandada kullanmak için masa sandalye olanlar var ondan almalısınız benimde buna benzer kendi evimde var boş boş duruyor 2 yaşında kızım annemde masa sandalye olan var söküp masa sandalye yapıyoruz oyun oynuyor çok seviyor onu benve onlardan alın 🥰
Nananan sumeyranur33 ben mama sandalyesini bebek düşünme aşamasındayken almıştım 200 TL’ye binden bazanin altında duruyor şimdi 36 haftalığim 😂
1mutluAnneee1 sumeyranur33 oyuncak ve etkınlık seti alacağım o küvetler bana guvenlı gelmıyor bebegı yıkarken falan kolun değse güç uygulasan çöker hissi ile yaşayamam😀
sumeyranur33 1mutluAnneee1 bende ondan şüphelenmiyor değilim ama tayinci insanim o yüzden bilemedim ya😌
Sazenin 1mutluAnneee1 ben küveti aldım canım aşağıdan katlanıyor yukarıdan kolunu dayasan çökme olması mümkün değil yani alt tarafı çevirip içine bastırıyorsun, ayak kısımları da gayet sağlam tehlikeli bir durumu yok yani mucizemgelsin61
Nananan 1mutluAnneee1 yok kız kova biraz tehlikeli bebek için değil ama halılar için 😂 ama küvetin kapanma ihtimali yok ben ilk bebeğimde kullandım iki sene önce şimdi kızıma kullanacağım