Mervemrah KIZLAR 4+3 GÜNLÜĞÜM 2 GÜN ÖNCE BETAM 243 DÜ PAZARTESI TEKRAR GEL KAN VER ALTTAN BAKALIM ULTRASONLA DEDI ALTTAN BAKMAK YASAK DEGILMI ILK HAFTALARDA
Daisyy Mervemrah hayır yasak değil burada şimdi sakın baktırma diyebilirler ama en doğrusunu doktorun bilir bakalım derse baktır bi zararı yok diye biliyorum ben
BBusraa Mervemrah 10.haftaya kadar hep alttan baktı bir sorun yok çok şükür. Alttan bakmak bir zarar vermez 🙂
Cagla29930 Şimdi mi 4+3 haftalıksın canım pazartesi 4+6 olursun idrara şıkışık gidersen normal ultrason la da görebilir o zaman
Cagla29930 Geçen biraz kanamam oldu doktor keseyi görememişti alttan baktı 5 haftalık turnuvada şimdi 6+2 normal ultrason da gördük çok şükür anlayacağım kanamam olmasına rağmen bişey olmadı inşallah seninkine de olmaz Canım doktorlar mutlaka daha iyisini bilir Canını sıkma☺️
Sengulkrgz Mervemrah b3nde 5+3 iken doktora gittim ultrason ile karindan gormedi keseyi dedi dis gebelik vs olabilir k3ndini tehlikeye atma dedi alttan bakti keseyi gordu...Dis g3belik yoktu sadece rahim ters oldugu icin karindan gorunmemis
Sengulkrgz Mervemrah bu altan bakma olayi 10 haftaya kadar surdu... sikinti yapma b3nce sende alttan muayeni ol