dygsss Bugün detaylıya girdim 180 gram dedi normal dedi ama burda 350 gram bile olan varmış o haftada benim düşük gibi geldi biraz sizin ne kadardı bu haftada
Ozge16_ dygsss 19+5 de detaylıya girmiştim 477 gramdı dr normal haftasına göre dedi ama bilmiyorum 🧿🧿
ikibaloglanannesi dygsss 17.haftada 250 gramdı (17+3) Şu an 26.hafta bilmiyorum kaç oldu🌸 Benim ikinci bebek. Tek bildiğim bebekler 30.haftadan itibaren çok güzel kilo alıyor. Sıkmayın canınızı 🤍
melike1-2 @dygsss 18 haftalıkken 278 gram dedi doktorum pazartesi günü detaylı var 20 haftalık olacak tam
Ozge16_ dygsss doktorunuz normal dediyse endişe etmeyin yoksa takviye falan verirdi maşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🧿💙
gezentianne dygsss öyle düşünmeyin sorun olsa doktor söylerdi🥰 bir gün bile farkediyor bu haftalarda çoo çabuk büyüyorlar
melike1-2 @dygsss alt sınır , üst sınır var canım ona uyuyorsa sorun yok demektir kendini strese sokma rahat ol zaten bundan sonra hızlı kilo almaya başlayacak bebeğin doktorun normal dediyse normaldir 😊
dygsss melike1-2 inşallah canım teşekkür ederim beslenmeme de dikkat ediyorum aslında niye öyle oldu bilemedim
melike1-2 @dygsss bebekten bebeğe değişiyor canım demekki senin minik biraz minyon olacak belkide.sonradan hızlı kilo alacak bu haftalardan sonra belli olur 😊
dygsss melike1-2 bi hafta önden gidiyordu aslında inşallah kilo alır biraz bide karnımda çok hareketli hiç durmuyor oda etkilermi