Rabia09 Arkadaşlar merhaba ben 5 haftalik hamileyim ve akıntılar çok kahverengiden siyaha sonra hafif kan geldi çok korkuyorum düşük olur diye ama gebeliğin ilk haftasında normalmiş bilgisi olan varmi 😢
Cigdem0909 Rabia09 sen yinede bı doktora git canım belki ilaç verir böyle durumlarda biz iyi bilemeyiz
Tugba1234 Rabia09 normal falan degil aldanma bu laflara bende ilk hamileligimde oyle dusunerek gitmedim sonuc dusuk oldu hemen git
Mucizem00 Rabia09 canım ihmal etmemek lazım Allah korusun asıl ilk zamanlarda düşük riski oluyor her kanama korkulacak kanama olmuyor ama buna doktorunuz karar verir vakit kaybetmeden hastaneye gidin insallah birsey yoktur 🙏🙏
Vefas Acile gir canım ne olur ne olmaz en azından düşük ignesi vursunlar işini garantiye al ! Ebe yanınada göndersinler seni ultrasonda incelesin ebeler ! Ben içim rahat etmediginde acil doktorundan hep rica ederdim kadın doguma yönlendirirdi bebişlerimi görür öyle dönerdim evime 🙏
Rabia09 Tugba1234 gittim bende hemen ilaç verildi inşallah duzelir ilk gebeligim olunca sizlere de danışmak istedim
Rabia09 Mucizem00 gittim doktora vajinadan muane yaptilar dusuk önleyici ilaç verdiler onu kullaniyorum ama cok korkuyorum ilk gebeligim cok tesekkur ederim .