SevgiR Kızlar merhabalar,bugün dışarda yemek yedim ve sonradan etin bazı yerlerinin tam pişmediğini gördüm.Şu an çok gerildim,bir şey olur mu?
Nur1126 SevgiR kesilen hayvanlar zaten hastalık olmasın diye aşı yapılıyor için rahat olsun kırmızı ette pişmiş diye pembe pembe yiyorlar tek seferlikten bir şey olacağını sanmıyorum bir dahakine daha çok dikkat edersin kafana takip sıkma canını afiyet olsun şifa olsun de geç 😂
Buseenuur SevgiR hiç canını sıkma canım ben ilk gebeliğimde bilmeden neler yedim içtim kimsede demedi doktor dahil dikkat et diye şimdi her şeyi biliyorum öyle mi böylemi kafayı yiyorum cahillik mutluluk valla ya
SevgiR Ayy kızlar gerçekten ya görmeseydim hiç düşünmeyecektim bile bunları ama çok gerildim,moralim inanılmaz bozuk.Gördüğüm yerleri ayırdım,yer yer öiğlik vardı.Keşke daha önce fark etseydim
Busbuser Ben de dün yaşadım aynı şeyi hambırger köftesi 3kere iyi pişsin dememe rağmen çiğ getirmişler resmen 1ısırık aldım hemen geri gönderdim inşallah bir şey olmaz
meralkcblt Merhabalar eşim yemek yaptı eti düdüklüde kavurup sonra 20 dakka pişirmiş bana tattırdı o kadar sertti ki hemen ağzımda çıkarıp baktım içine kırmızılık yoktu ama et çok sertti küçücük bi lokmasını yuttum bişiy olur mu çok pinpirikliyim valla