aleynaozalpp14 Kızlar 19 haftalık gebeyim zaten akıntım oluyor çok normalmiş gebeliklerde akıntı artması ama ıslaklık gibi oldu bugün baktım sonra akıntı gibi sümüksü olmuş takmadım normaldir demi
dygsss aleynaozalpp14 bende 19 Dayım benimde oluyor sarı su gibi beyaz her şekilde doktorum normal diyor
Kbrylmz16_ aleynaozalpp14 13 hafta benimde sürekli beyaz akıntım var.Kokuda yapıyor ayrıca ben idrar testi de yaptırdım ama bir şey çıkmadı doktorumda bir şey demedi çok rahatsız edici sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum .
Paronayanne aleynaozalpp14 hamilelik başında artıyor canım baya. Sonradan azalıyor merak etme. Akıntı rengi de çok önemli. Yeşil ve sarı şekildeyse enfeksiyon veya mantarın habercisi oluyor. Bu renkler olursa doktora söyle hemen . Ama beyaz olursa sıkıntı yok demişti bana
defnekusum Yaa 8 haftalık gebeyim aşırı akıntım oluyor benimde hem de dediğiniz gibi doktara danışacağım ben de
ikibaloglanannesi 26.haftadayım bende de aynı. Doktorum gebelikte doğurana kadar çok normal akıntılar dedi. İçiniz rahat edecekse idrar testi verin.
Runrun2 Bende daha çok yeni hamileyim 6+2 haftalık süt kesigi gibi az akıntım vardı şimdi taharet yaptıkça elime pıhtı gibi akıntı geliyor bunu yaşayan var mı normal mi