Yagmurerol Kızıma Eliz ismini koymak istiyorum ama internette tam bi anlama denk gelmedim. Elizi goznuru anlamina geliyor deniyor. İsim olarak cok begeniyorum ama bi kararsiz kaldim. Bu ismi dusunenler varsa anlamla ilgili yardimci olabilirler mi bana ?? 🙂🙂
2_bebeli Yagmurerol eliz i bilmiyorum ama Elizan uzaktan duyulan ezan sesi demek.. Çok hoşuma gidiyor anlamı..
Crnerkn Yagmurerol Benim Eliz diye arkadaşım vardı lisede. Bulgaristan vatandaşıydı aynı zamanda. Yani asıl ismi Elisse ydi. Türk pasaportuna da Eliz diye çevirmişler, yani sanırım yabancı kökenli bi isim canım
Merveoz Yagmurerol bende elisa koycaktm ama yabancı kökenli oldugunu öğrendim anlam önemli benim için çiçek adı diye geciyo ama öyle bi çiçekte yok elisse diye varmş kısacası elisabeth in kısaltılmışı olarak kullanılıyomuş
Ellaynagme Bende kızım olsaydı cok istiyodum. inş Allah birde kız nasip ederse kesinlikle Eliz koyarım. El izi, el emeği göz nuru diye bulmuşdum bende. Sıçrama, tekme çifte diye anlamlarıda varmış ama
AkelebekB Ben eliz arsen koyacağım inşlh, eliz emir veren prenses, cennetteki en büyük meyve ağacı diye okudum
Yagmurerol AkelebekB guvenilir anlamlar mi acaba ben nereye baksam el izi çifte,sicrama gibi seyler goruyorum😕
Yagmurerol 2_bebeli elizan ismini cok begenmiyorum eliz daha guzel geliyor soylemesi 🙂 ama anlam olarak gercekten cok guzelmis
Yagmurerol Crnerkn arkadasinin karakteri nasildi ya hahhaa hani isim etki eder derler ya inanirim oyle seylere 🤣 Kararsizliktan hastane cikislarimi yaptiramiyorum ya isim belli olsun diye