october puregonun sekizinci günündeyim yumurtalarım 15-16-17 boyutlarında kaç tane var bilmiyorum multi diye yazdırdı hemşireye doktor. Sorunum şu ki belimden kasığıma ağrılarım var regl oldum sanıyorum cinsi o şekilde. normal mi?
fgnzc october merhaba bende puregon igne kullanıyorum 600 doz her gun 300 doz kullanıyorum bir şişede 600 doz var ıkı kere kullanımda bitmesi gerekiyor ama ben bugün şişeyi değiştirirken bir baktım içinde var Sizce normal mi Yoksa ben mi yanlış bir şey yapıyorum Cevap verirseniz çok sevinirim
october fgnzc içinde kalmaması gerekiyor canım benim puregon bos su an. ama zaten doz ayarlamalı bi ilaç yani dozu mu eksik ayarladın acaba
yesildeniz_ fgnzc bazı iğnelerde kontrol dozu oluyor öyle bir şey mi acaba? Gonalf 900 de artı olarak 75 ünite daha oluyor mesela.
fgnzc october Hemşire bana göstermişti aynı şekilde yaptım ama niye öyle oldu bilmiyorum Çok kötü oldum Bugün de pazar hemşire Telefonu açar mı bilmiyorum arayacağım ama
fgnzc yesildeniz_ Aynen Belki de öyledir hemşire sorun yok dedi yarın getir bakacağım dedi İnşallah bir sıkıntı olmaz