Humannrle Çok görüyordum herkese ilk haftanın kese fotosuyla yorum yapıyordu yaptığı yorumda çoğu zaman tutuyordu çok bakındım ama bulamadım bilenler varsa etiketleyebilir mi acaba 🥰
Bsrabzkrt At canm o haftalara ait varsa tahmin edeyim ramzi teorisine göre tahmin ediyorlar karından ultrasonla bakıldığında bebek kesenin sol tarafındaysa erkek sağda ise kız
annembebegim Humannrle bu foto tahmin yapmak için erken. Boş kese ile tahmin yapılmıyor içinde bebeğin oluşması lazım bebeğin durduğu yer önemli ☺️
Edizhr Glhayat_54 canım hep sağ tarafın mi ağrıdi şuan benim vücudum 2 ye bölünmüş gibi hep sağ tarafım ağrıyo yerleşme kanamasında sağ tarafım da ağrı oldu
Glhayat_54 Edizhr ağrı değilde böyle sağ tarfta hep bisey var gibiydi hiasedıordum sağ tarafında olduğunu orda gibiydi ve her doktor kontrolünde ultrasyonla hep sağ tarafımdan bakardı bebek hep o taraftaydı
Edizhr Glhayat_54 bak benim ki çok yeni ama o tarafta değişik şeyler oluyor 😂sol taraf bizle alakayı kesti
Glhayat_54 Edizhr cok tatlısınız 😂😂 ve bide hep sağ tarafıma yatmakdan cok hoşlanıorm hep böyle sağa taraf beni cekıyo 😂🙈