gorkito22 Kızlar kan alındı beta hcg çıkmamış daha ama total hcg diye bir sonuç var ikisi birbirinden farklı değil mi ? Çünkü daha önce ki kan alımlarında da total ve beta iki farklı sonuç olarak çıkmış
Sosyologmerv gorkito22 canım farklıdır bence tam emin değilim ama. Test ne zaman vermiştin daha çıkmadı mı
gorkito22 Sosyologmerv bugün saat 4 te verdim devlet hastanesinde yarın çıkar dediler total hcg plazma diye bir sonuç var ama beta hcg değil yani daha önce de kan verdim çünkü beta farklı çıkıyor total farklı emin olamadım kan alırken de kadın hemogram ve hormon tüpü verdi sadece sknuçlarda hala yok beta hcg :( yarın dediler diye yarını bekliyorum işte
KumpirsMom gorkito22 net bir bilgim yok burda bi kullanıcıda gebelik sonucum pozitif başlıklı bi post atmış paylaştığı görselde total hcg değeri yazıyordu sadece ve onu kalp içine almıştı galiba oda beta gibi bişey ki o kullanıcı pozitif diye paylaşmıştı
gorkito22 KumpirsMom daha önce ki kan alımlarında beta hcg yazıyor ama ondan kafam karıştı benim de hala emin olamıyorum ya teşekkür ederim canım cevabın için zaten yarın ekstra beta çıkarsa farklıdır yarında sadece total varsa anlarım o olduğunu :)
Minikbebegimm06 gorkito22 farklı hastanelerse eğer farklı yazılmış olabilir ikiside aynı değer beta hcg ve total hcg
_34Merve gorkito22 sağlık ocaklarında beta diye görünür devlet Hastanesi’nde Total HCG yazar aynı şey yani
gorkito22 Minikbebegimm06 tamam teşekkür ederim normalde hep 0 çıkıyordu bugün ki 2 çıkmış ama 5 ve üzeri hamilelik oluyor değil mi