Eftelyaka Hazelduru Kumru Nil Bilge İlay Ekin Beğendiğim kız isimlerinden, bizimki erkek daha bulamadık :/
eliff4 Gunduzanne iki isim pek sevmiyorum ama uyumlu olarak Ali kıvanç daha iyi geldi kulağa kıvançta tek başına güzel bence ☺️
LLavinya Hazelduru benimde inşallah sağlıkla kızım olacak ve adını ilay koymaya karar verdik. Ülkenin en güzeli, güzelliği eşsiz olan anlamına geliyor 🌸
hatice_aygun2 Hazelduru kızımı şuan doğuruyor olsaydım Elisa koymak yerine Amine yada Zeynep koyardım net bazen mahkemeye verip değiştirmek istiyorum Amine peygamber efendimizinin annesinin adı Zeynepte kızının işte en güzeli bunlarmış yeni yeni dank ediyor ❤️🥰
Eylul41 Hazelduru Bilge Aybüke Alara Arya Alya Öykü Arden Kumsal Cennet Masal Nil Liva Meva Parla Gökçe
SuEr_Tu1512 Hazelduru oğlumun adı Tuğra eğer bir kızım da olursa Tuana düşünüyoruz 🙏🏻 Ama ayliz, Sare, afra, erva, inci gibi anlamları güzel isimler düşünebilirsiniz🥰
Nutella- Bizimki kesin kız ise Eslem koyucaz diğer kızımın adı Sare, ek olarak Ela ismi bence çok güzel yakınım koymuş olmasa koyardım net