Ebruli2410 Meryeli Amin amin inşallah 🙏 siz yolun yarısını geçmişsiniz ne güzel darısı başımıza inşallah çok zor bi süreç yemeğimizi yapıp yesek yeter zaten diğer işler bi şekilde olur dışarı çıkmakta hiç gözüm yok sadece sürekli yatmak çok yoruyo insanı Allahtan kış ayındayız diyorum yazın olsaydı çok daha zor olurdu herşey ama bunada şükür Allah’ın izniyle umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı 🙌🏻🥰
DogaMom AyseKadioglu ağızdan alındığında etkisi yarıya iniyormuş. Fitil olarak kullanıldığında yarım parmak kadar ileri itelemek gerekiyor dedi doktor daha rahat oluyor geri gelmiyor.
biizaaa Kpd ya ben de dünden beri fitil olarak kullanıyorum da ama 1 saat sonra hepsi sanki iş çamaşırıma akıyor normal mi yoksa ben mi derine koyamıyorum acaba
Kpd biizaaa evet akıntı çok yapıyor idararda falan görebilirsiniz bir de biraz itmek ve bir süre yatmak da gerekiyor
biizaaa Kpd teşekkür ederim akşam zaten yatmadan yapıyorum da sabah da kullandıpım için haliyle ayakta oluyorum
Zuuhl melekso ben de 36. Ya kadar kullandım doktor bırakabilirsin dedi ama bende tedirginlik var sanki hemen doğum olacakmış gibi hissediyorum 🙄 sizde nst de sancı falan çıkıyor mu ya da gün içerisinde zorlanıyor musunuz. Ben bıraktıktan sonra sanki kasılmalar arttı gibi hissediyorum bilmiyorum psikolojik mi
melekso Zuuhl bende hiç sıkıntı olmadı bırakınca, şuan 37+4 üz halen sancı vs herhangi bir belirti yok, bence sizde iyi hissedin kendinizi zaten süre olarak neredeyse doğum süresine ulaşmış bebeğiniz 🙏🏻
Aniiiskosu AyseKadioglu kayganlaştırı sürüp at. Hem kasılmazsın hem de daha derine gider. Bebeğe bir zarar vermez ilk 3 ay kullandım. Çocuğum sağlıklı çok şükür. 25. Haftadayım şiddetli ağrı olduğu zaman at dedi doktor. Uyumadan önce atıyorum daha iyi oluyor. Zorlanıyorum diyorsan eşin atsın. Uzanık pozisyonda poponu az kaldır eğer eşin atarsa daha rahat oluyor. Eldiven giydir ama eşine üstüne. Kayganlaştırıcı sık baya rahat oluyor öyle. Kendin atarsan da eldiven giymende fayda var
Zuuhl melekso ne güzel 38e yaklaşmışsınız. Sağ Salim kolaylıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏 ben de günler geçtikçe daha rahat hissediyorum kendimi bebiş biraz daha büyüyor diye ☺️