nilllayy Önerilerinizi bekliyorum, 5 aylığım artık alayım diyorum ikisini de. Travel sistem düşünüyorum. Kullanıp memnun kalanlar ya da yeni alanlardan öneri bekliyorum
Imasleeper nilllayy asansörlü eviniz varsa ve aracınız genişse eğer travel alın ben çok pişman oldum çünkü bizim ev 1.katta sürekli tak çıkar yapmak zorundayım tek başıma dışarı çıkamıyorum bu yüzden bebeğimi tutayım yoksa arabanın parçalarını mı indireyim Arabamızda clio sadece arabanın kasası sığıyor diğer bölümü koltuğa yerleştirelim tamam ee alışverişe çıkıldığı zaman felan arabaya ne yerleştircez başka? 😂 en iyisi kabin araba. Yatakda herhangi bir park yatak gerçekten mobilyadan daha iyidir keşke zamanında bende park yatak alsaydım
ilaymom nilllayy Travel Sistem cok kullanışsız asla tavsiye etmem görünüş olarak güzel duruyor ama aldanmayın, kabin boy daha cok kullanışlı daha rahat edersiniz. Ben joie Extoura kullanıyorum cok memnunum. Park yatak da kullanışlı 4-5 yaşa kadar kullanılır
Baby_B nilllayy travel sistem Babyhome 990 aldik 7000 tl idi pusetiyle beraber Anne yani park yatak elele mira aldik ana kucagida oluyor
minnakpandam2025 nilllayy prego venüs 2028 bebek arabasını aldım. Araba çok ağır ve asansör yok bende neyime güvenerek aldım bilmiyorum 😂 ama bizim arabamız var sadece puseti taşıyıp arabayı bagajda bırakırız diye düşünüyorum 🤔 anne yanımda park yatak almadım portatif katlanır yatak aldım küçük
Sazenin Biz elele den xl 6 in 1 park yatak aldık, hem anne yanı da olabiliyor. Büyük boy olması kullanım ömrünü uzatıyor. Eşimin yiğeni geldi 3 yaşında çocuk uyudu içinde 25 kiloya kadar taşıma kapasitesi var malzemesi de kaliteli öneririm
VildanTutak Ben wagon bebek arabasını aldım asansörlü bir binada yaşıyorum bu bebek arabasını seçmemin en büyük sebebi kolayca katlanabilmesi. Asansöre sığması ve araba bagajına rahatça girmesi çok pratik süper bişey kullanımı da çok rahat.