1Merling ilaymom normalde enfeksiyonum var ama kültürde hep üreme saptanmadı diye çıkardı şimdi böyle çıkınca korktum açıkçası
1Merling Meltem2910 kültürü yanlış verdiğimi ve bulaştırarak verdiğimi söyledi o yüzden tekrar vermem gerektiğini söylemişti öyle yaptım bende
Tugbaaask Kızlar acil lütfen çok korkuyorum ilk gebeliğim 6 haftalığız idrar kültüründe üreme saptandı çıktı. Doktorum piyeloseptyl yazdı antibiyotik kullanmam zararı olur bebeğe ne yapıcamı bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz
Zeynep9120 Tugbaaask ben kullanıyorum ilacı enfeksiyon bebege daha zararlı cunku doktoruma guvenıyorum
Tugbaaask Smile0 sadece danışıyorum doktorlar güven olmuyor bazen baştan savma yapıyorlar ilacı soruyorum bu ilacın bebeğime bir etkisi olur mu diye ancak siz terssiniz sanırım teşekkür ederim bilmediğim için soruyorum kullanan daha önce gebelik geçerinler var bilgi almaya çalışıyorum
Smile0 Tugbaaask Hayır ters değilim bende bir çok şey soruyorum ama sonucunuz yüksek mi bilmiyoruz ve antibiyotik gibi önemli bir ilaç yazmış burda birisi sana kullanma dese sen ona dayanarak kullanmazsan enfeksiyon seni daha kötü yapa bilir. Bu konuda burda kimse doktordan daha bilgili değil…
Kardelenak Kizlar idrar testimde sonuc boyle cikmis anlayan varmi acaba Lökosit ve 5 - 6 Eritrosit Görüldü. İdrar analizi sonucu da çıkmamış gözüküyor eritrosit +1 diyor çarşamba günü kanlarimi ve idrar vermiştim