Nazar_salcan Herkese merhabalar oğlum tam 3 aylık oldu doğduktan 1gun sonra sarılık çıktı değeri 16 olduğunda hastanede fototerapi gördü 17saat taburcu olunca tekrar yükseldi ve sarılığı bı turlu gecmiyo başına böyle bişey gelen varmı topuk kanına flnda baktılar hicbsy çıkmadı doktorlar doğru düzgün ilgilenmiyo bile bol bol emzir diyip gonderiyo oğlum zaten gündüz 10 dkdan fazla uyumuyo sürekli memede bol bol emiyoda neden gecmiyo bu sarılık siz neler yaptınız lütfen bı akıl verin daha napayım gecmesi için çok vijdan azabı çekiyorum 😞
nevber Nazar_salcan karaciğer veya safra kesesi ile ilgili bir problem olabilir. İnşallah yoktur, evladınıza sağlıklı güzel günler diliyorum 🙏🏻 ama bence karaciğer fonksiyon testlerine bakılmasını isteyin mutlaka. Hatta pediatri gastroentoloji doktoru bulabilirseniz bir götürün derim. Sağlıklı günleriniz olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Merimeri06 Nazar_salcan Aynı bizde sizin yaşadıklarınizi yaşadık canım kabus gibiydi 3 ay boyunca geçmedi durmadan memedeydi gece gündüz meğer anne sütü sariligiymis yani benden geçiyormuş doktor emziriceksin yapicak hiç bir şey yok dedi ve 3 ayın sonunda yavaş yavaş geçti çocuğun rengi kendine geldi istersen ara ara mama da ver ben salakligimdan vermedim ama şimdiki aklım olsa ara ara verirdim
huysuz__ Nazar_salcan kızım 5 aylık olcak bu hafta, hala çok az var sarılığı. Anne sütü sarılığı dediler, gerekli tüm tahlilleri yapıldı, temiz çıkınca sorun görmedi doktorumuz. Bizim değer hiç düşüp sonra yükselmedi, hep düşüşte ama tamamen geçmedi.
Merve6521 Nazar_salcan canım vicdan azabı hiç çekme bilsek böyle olacağını daha da dikkat ederdik benimde böyleydi benim 5 ayda zor geldi rengi yavrumun çok sarıydı doktor çok tahlil yaptı en son anne sütünden kaynaklı dendi ama yine de emzir önemli değil dediler zaten ilk 12 günden sonra beyne vurma yada bebeğe bir zararı olmuyor korkma zamanla geçecek rengi de düzelecek korkmana gerek yok kendine zehir etme bu güzel günlerini
Nazar_salcan nevber götürüyorum maalesef işini düzgün yapan bı doktora daha rastlayamadım çocuk DR endokrine sevkediyo endokrin başka biyere şaşırdım iyce
Nazar_salcan Merimeri06 başlarda veriyordum mamayı ama 40 indan sonra biberon almadı denemediğim biberon kalmadı sarılığı çok yok sanki sarışınmış gibi ama gözlerinin dibinde hafif var inşallah bizimde geçer sarılığımiz
Merimeri06 Nazar_salcan Çok zorlu bir süreç maalesef ama geçiyor hiç merak etmeyin umarım çabucak gecer
Alyel94 Benim kızımda uzamış sarılığa yakalanmıştı . 22 gün hastanede yattık . Neler çektik neler ama annemle kayınvalidem eczanelerde satılan serum sudan verelim hemen geçer sizler öyle büyünüz deselerde biz dinlemedik . Sonra çocuk baktık toparlanamıyor ne yaptıysak mecbur onu aldık çay kaşığı ile verdik her emmeden sonra ve 22 günde geçmeyen sarılık 1 günde gitti şok olduk .. bazen büyükleri dinlemek gerekiyor .
Tazegelin12 Nazar_salcan Uzayan süt sarılığı genetik oluyo benım 2 ablamın 2 çocuğu var hepsi öyleydi 3 ay sonra yavaş yavaş düşüyor ciddiye almiyo doktorlar bizde bebekken öyleymişiz gemetıkle alakalı
QueenMommy Nazar_salcan Benm oğlumunda 3 ay sürdü 4. Ayında geçti doktorlar birşey demedi düşüyorsa telaş etmeyin dedi sadece bol bol emzirdim şuanki değeri kaç
Nazar_salcan QueenMommy kulaktan olcumle bir tarafında 6 bir tarafında 8di en son artık olcturmuyorum pskilojim bozuldu iyce oğlum 3 buçuk aylık oldu hala tık yok
Nazar_salcan Alyel94 burnunu temizledigimiz serumlardan bahsediyosunuz sanırım evde var nasil uyguliycam