defnevedoruk Cansuuuuuuuuuuuu bende 15+6 ikinci gebeliğim daha hissetmedim, ilkinde 18de hissetmiştim beklemedeyim🌸
Nurcanyokus6 Cansuuuuuuuuuuuu ilk oldugundadir muhtelen ben ilkinde kaçıncı haftada hisstimi hatırlamıyorum ama ikinci gebeligimde 16haftada rahat hissediyorum şuan 17+4 😊
2bebek-41 Cansuuuuuuuuuuuu ikinci bebeğim 3 gündür hissediyorum ara ara 17 haftalıgim ilk bebeğimde 20. Haftalarda anlamıştım ☺️
Fadime1803 17+5 bir haftadır hıssetmeye başladım ıkıncı gebelıgım belkı onunda etkısı vardır erken hıssetmeye başlamış olabılırım
Fadime1803 Cansuuuuuuuuuuuu bagırsak hareketı daha yukarda oluyor ayırt edebılıyorsunuz bu daha bı hareketlenme gibi . Ayaklarınızı uzatın yatar pozısyonda daha çok hıssedıyorum ben
Ates06 22 haftadayım hala hissetmedim endişe etme 🤣 ayrıca şüphe etmeyeceğimiz hareket bebek hareketi oluyormuş. Bağırsak mı vs. Diye şüpheye düşersek değilmiş zaten
tazeannesese Cansuuuuuuuuuuuu benim de 17+2 ilk gebeliğim bende tam anlamıyla hissetmedim. Bel ağrısı, gece ayak yanması we şu aralar çarpıntı zorluyor
Saban_1996 17+3 ben kıpırdanma gibi hissediyorum. Bir de bebeğim sağa geçerse sağda ağrım oluyor sola geçerse solda ağrım oluyor genelde sağda duruyormuş ağrım çok olunca doktor söylemişti