Mervecnplt Kızlar selam, 1 oğlum var 2.5 yaşında. Bu bebeğimde 13. haftada doktorumuz kıza benzetti 16+5 bugün ki kontrolümüzde oğlum olacağını öğrendik. O kadar saklıyordu ki kendini hiç beklemiyorduk erkek olacağını 🤣
nurdaneg0716 Mervecnplt Hayırlısı olsun canım benimde bi oğlum var cinisyet için 14 haftaya kadar bekledim belli olsun diye biwoglum daha olucakmis şükür sağlıklı kız olmasını isterdim ama olmadı 😄
Mavili1480 Mervecnplt Hayırlı olsun bende başka bir doktora gitmiştim 10+6 da bacak arası boş kız olabilir dedi ben ve çevremde herkes kız hissediyoruz yarın 13 oluyorum kendi doktorum bakacak oradan bir pipi çıkmaz dimi ya bir oğlum var 😂
Mervecnplt nurdaneg0716 bende kız istiyordum bir süüü kıyafet bakmıştım😊 bakalım 2 erkek çocuğu ile nasıl olacak 😅😅
nurdaneg0716 Mervecnplt hiç sıkıntı yapmayın kendinize herşey yoluna girer inşallah benim korkum yok herşeyin üstesinden gelirim oğlum zaten kreşe gidiyor en azından biraz rahat olurum diyorum
Mervecnplt Mavili1480 ben gittiğimde bacak arası hiç gözükmüyordu. Oradan pipi çıkma ihtimalime hazırlıklı olun bence 🤣🤣
Mavili1480 Mervecnplt Valla gösterdi bana bacakları açıktı pipi yoktu eğer çıkarsa büyük şok yaşarım haber edeceğim yarın 😂
Mervecnplt Mavili1480 şuan haftası daha ilerlemiş olduğu için varsa kesin çıkar küçük olduğunda bazen anlaşılmayabiliyor 😊
Mervecnplt nurdaneg0716 kreşe gitmesi avantaj ben 3.5 4 yaş civarı göndermeyi düşünüyorum nasıl olacak o yüzden teredddütteyim. Teşekkürler 🌸