Arslndln Merhaba kızlar, doğumdan sonra nasıl korundunuz sprey düşünmüyorum kondom güvenilir mi hap kullanmayida düşünüyorum ama emziriyorum olmaz herhalde
Satisati Arslndln spiral+ kondom ile korunuyorum spiral+ kondom+ geri çekilme ile de korundugumuz oluyor 2. Bir hamileliğe hazır değilimmm
AhsenK0 Arslndln ili çeşit doğum kontrol hapı var biri 21 günlük biri 28 günlük diye geçiyor. İkisinde de emzirebiliyorsunuz. Eczaneye ve doktora sorarak daha iyi bilgi alırsınız. Ama günü ve saati şaşmamalı dedikleri için ben spiral düşünüyorum doğum sonrası.
Arslndln Satisati Bende 1 ay oldu doğum yapalı uzun süre düşünmüyorum spiralde takmak istemiyorum ama bakalım.
Hilalcanim Satisati bence sen direkt yatagini ayir bacm yada kocayi boşa cocuk buyuyene kadar ajsjdkfnd
Musilk-1 Arslndln emziren anneler içinde doğum kontrol hapları var ve iyi koruyor ben öyle yapmıştım condom yırtılırsa sitres olabilirsin
Satisati Asilzedemom 40 çıktıktan sonra takılıyor bakır spiral ücretsiz takılıyor devlet hastanesinde diğer spiraller ücretliymis kadın doğum doktoru adetliyken takıyor
Aydangrbz Asilzedemom ben doktoruma danıştım 3 ay sonra dedi. Rahmin eski haline dönmesi gerekiyormuş kayma olmasın diye
Esum48 Arslndln emzirilirken kullanilan haplar var ben spiral istemedigim icin doktor onu soyledi bir de cilt alti implant onerdi 3 yil koruyuculugu varmis. Omu taktirmayi dusunuyorum su an hapa da baslamadim prezervatifle korunuyoruz