hlymr Merhaba happymom anneleri Daha önce o kadar kafama takmıyordum ama son zamanlarda çok gündem oldu ben eskisi kadar çok olmasada dışarı çıkarken parfümümü sıkıyorum makyajımıda sadece rimel ve kapatıcı sürüyorum hamilelikte ve doğumdan sonra parfüm kullanılmamalı diyorlar siz neler yapıyosunuz kendimi kötü anne gibi hissediyorum şuan :((((
Gevrann hlymr canım ben hem makyajımı yaparım hem de parfüm kullanırım. Nasıl bir zararı olacak onu anlamadım🤷🏻♀️
SevgibiR hlymr doğumdan sonra bebek anne kokusunu alamazmis yabanci sanıp emmezmis o yüzden ama hamileyken nolcak sık gitsin 😂
Vefas hlymr ya o kadar şeyler söylüyor ki insanlar saçlarını boyatma oje sürme , parfüm sıkma , Agda yapmak zaten işkence hassasiyetten 😭 Saç kestirme 🥺 Bekarlıgımı kusmen de olsa özledim 5 aydır ya 😂
Ssa hlymr bende ayni sekilde düşünüyorum ne gibi bir zarari olabilir diyorlar ama o kadar kimyasal ki bebegimin minicik cigerleri onu soluyacak sonucta surekli kucaginiza aliyorsunuz sizin kokunuzu aliyor
Alieva_Cinare_2808 Merhaba canım ilk defa duydum. 🙄🤷♀️ Neden kullanılmamalıdır acaba? Ne gibi problem olur? Ben her zaman kullanıyorum 25+5 hiç sıkıntı yaşamadım parfüm konusunda.
kizbebekannesii hlymr tenine kimyasal değmesin diye öyle diyorlar sonucta bebeği de etkiler diye ama ben de sıkıyorum zaman zaman hatta az ç önce sıktım🙄 makyajımı da dışsrı çıkarken yapıyorum iş gereği her gün yapanlar da vardır🤷🏻♀️
Zeyneptuna Banada soylemisti doktor ama ozellikle hamileligin ilk 3 ayinda makyaj yapma demisti sivilce falan ciktigi zaman hemen enfeksiyon kapabiliyomussun oyle demisti arkadaslarima soyledim cok sasirdilar hepsi cocuk sahibi :))
Cileklipasta Kimyasalla temas etmemesi için doğumdan sonra parfüm kullanmayın diyorlar. Bebişler hep kucağımızda olacak başlarını göğsümüze boynumuza koyuyorlar orada nefes alıp veriyorlar.
Mimoza hlymr doğum yapınca bir süre sıkmamak gerek bebekle ten teması olacagı için emzireceğiz sonucta bebek için parfüm kötü olabilir anlatılmak istenen bu hatta doğumdan itibaren hastanede giyeceğiniz kıyafetler bile bebeğin deterjanıyla yıkanmalı yumuşatıcı kullanılmamalı bebek için gebelikte bende kullanıyorm ama tenine sıkmamaya çalıs
arbustoo hlymr dogumdan sonra asla kokan bir urun kullanma deodorant bile kokusuz al bebegin sadece senin kokunu alsin
EbruKrhn hlymr canım benim bir kaybım var oyüzden bu gebeliğimde ilk üç ay sakındım herşeyden kendimi kullanmadım ama şuan kullanıyorum
Zeynepbebek hlymr https://must-havess.blogspot.com/2019/02/giorgio-armani-si-parfum.html?m=1 Harika bir parfüm
Serraa05 hlymr dogumdan sonra duymuşttum yani bebekle sürekli yakın olındugundan onun için zararlı olabılır.ama bn hep yaptım makyajımı halada Yapıyorum tabi doğumdan sonra ne olur bılemem :)
hlymr Serraa05 bende makyaj falan yapıyorum ama işte bir yerde de kafamda soru işaretleri sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
Elaylama hlymr Yves rocher katkısız temiz içerikli roll-on satıyor. Nar kokulusu muhteşem! Ben onu kullanıyorum hem çok çok hafif hem de sağlığa zararı yok. bebekten sonra da kullanacağım. Eşim de şu koku ne kadar temiz kokuyor der sürekli ve azıcık sürüyorum tüm gün tatlı tatlı geliyor fresh kokusu. Ama dikkat etmek lazım doğal roll-on her çeşiti olmuyor sadece yeşil çay ve narlı olan doğal. Narlı dediğime bakma ben tatlı kokuları hiç sevmem ama bu tatlı bir koku değil tamamen fresh bir koku yüz yıkama jeli gibi kokuyor şuan da indirimde. Ben indirimdeyken alıyorum hep 2-3 tane.