Rabia06 Kızlar 33+5 haftalık hamileyim dün biraz temizlik yaptım ve dün hafif hafif adet agrısı girip çıkıyodu sonra bebegmn kafasını aşagıya bastırmasını hissetim kendisini taş gibi yaptı fazla harket etmedi sadece kafasını aşagıya bastiriyo ve ishaldim desem ki gaz sancısı değil gece yatarken kaç kere uyandım suyum geldi sandım bebek hala kafasını bastiriyodu 😕 bugünde rahimim çok aciyo halada kafasını bastiriyo 😫 ayy belimden kasıklarma agrı giriyo uzaniyom dinleniyom geçmiyo devam ederse artık hastaneye gitcem desem ki nişan yok suyumun gelmesi yok sadece agrılarım var benim gibi olan varmıdır ki 😫 ne yaptınızda geçti
Aynur_ma Benim basima grldi fazla fazla dinlenin eger hic gecmezse doktorunuza soyleyin . Magni b6 kullaniyodum ben rahatlatici . Ama doktorunuza danisin cunki bana o zaman hastanaye yapis yaptirdi doktor 3 gun kaldimerum takildi falan . Erken dogum olmasin bebeyiniz coknkucuk
Rabia06 Aynur_ma evet cok kücük bu yüzden cok korkuyorum cok aşırı bastiriyo aşagıya kendsini sanki vakti gelmişde gelmek istiyomş gibi rahimim cok aciyo dokunamiyom karnmda aşagıya indi midem rahatladı birden korkmuyor degilim acıkcası 😕
Caglamrt Bebek kafasını aşağı doğru bastırdığı için kasık ağrısı da olur muhtemelen vajinada baskı ve ağrı hissediyorsunuzdur.Dinlenin eğer geçmezse doktora görünün ne kadar aşağı dayamış kafasını bir baksın çünkü biz tehlikeli bir durum olup olmadığını bilemeyiz.
Rabia06 Caglamrt dinleniyorum canm Gidiyo geliyo agrı eşimi bekliyorm devam ederse gitcem hastaneye 😬
Songlrvza Rabia06 aynen canim ya bende oyleyim esimi bekliyorum gitcem cunku erken dogum tehlikem vaedi benim allah yardimcimiz olsun