Gsgsgsgsgs Kızlar 34+5 teyim boğaz Ağrısı vücudum kırılıyor malum ilaçta içemiyoruz ben hep dut kaynatıp içerdim iyi gelirdi ama bir zararı var mıdır hamilelikte kullanan oldu mu
Gunduzanne Gsgsgsgsgs bitkisel yada bu tarz şeyleri doktorunuza danışmadan içmeyin bazen enfeksiyon söktürücek şeyler olabiliyo ona doktor karar versin en azıdnan miktarını haftada kaç gün içeceğinizi söyler
Minnaksever Gsgsgsgsgs benim doktorum kullanabilirsin demişti o zaman içtim geçen gün yine içtim ama yine iyice araştırın sorun.bu arada ilaç kullanılıyor benim.ikomci antibiyotik tedavim
Gsgsgsgsgs Gunduzanne doktora yazdım enfeksiyon bölümüne git demiş bitkisel şeylere de cevap vermemiş
Gsgsgsgsgs Minnaksever aa gerçekten mi ben bi tek parol içiliyor diye biliyorum sağlık ocağındaki doktor dikkat et grip falan olma ilaç da kullanamazsın demişti o aklımda kalmış ama o zaman 20 li haftalardaydım
BlueMT Dut kürünü bilmiyorum ama adaçayı sordum iltihap için, abartmadan günde 1 fincan içebilirsin artık dedi. 33+0 bu arada