Ozy Benim gibi durmadan makarna yiyen varmi acaba son bir aydir sürekli makarna yemek istiyor canim bugünde yedim 😂 ama internetde farkli farkli yorumlar var bazilari makarnanin bebege hicbi faydasi yok diyor bazilari da 3. trimesterde bolbol makarna yenmesini söylüyor 😂😂 bebegim kilo almaz diye korkuyorum ama dayanamiyorum makarna gördügümde varmi bnim gibiler. Buarada 32+6 olduk 🥰
tazecikanneee Ozy bence bebişe kilo aldırıyor 😂 bizim kız onumla beslendi nerdeyse bi ay resmen bende aseriyordum yine aklıma geldi kız dur kalkıp yapayım😂 o makarnaya dayandığım bir ayda 600 gram almıştı 🤭
SevgibiR Ozy çok basit bişi aseriyormussun😂😂 peynirli yoğurtlu vs değişik sos yap daha vitaminli olur
Necla06 Ozy hem anneye hem bebeğe kilo aldırıyor karbonhidratların hepsi yasaklanmıştı bebeğin aşırı kilo alır demişti doktorum doğru da söylüyordu 😑
Ozy tazecikanneee benim bebis en son 1700 gramdi 31+5de bakalim nekadsr alacak makarnadan 😂 yemekden vazgecemiyorum
031965 Ben her öğlen yemeğimde yerdim ama bebişim zayıf gerçi şimdi azalttım ama 😄 kilo aldırıyosa bebeğe yerim
Tugba1234 Ozy benimde simdi canim cekti oysa herseyden midem bulanıyor birde bu aserme son aya kadar devam ediyor mu merak ettim
Ozy Tugba1234 valla bendeni asermemi pis bogazmi bilmiyorum 😂 ama 5. aydan sonra basladi daha cok bende halen sürekli cukulatarala aseriyorumheegün yiyorum
Ozy Tugba1234 ilk 3-4 ay bebek annenin deposundan beslendigi icin sorun yok ama son aylar önemli benim halen sabahlari midem bulaniyor 33 hafta olmama ragmen ama ilk üc ay hergün kusuyordum insallah gecer seninkide
Selim_Alparslan Ozy haftamız aynı canım bende 2 gündür yiyorum doktorum yasak dedi ama napayım hergün hergün et yemek istemiyorum ☹️