Akoalalover_ Youtube’daki yorumlar inanilmaz yani hersey rabbimin izniyle tabi ama vesile olabilir mi dogumu baslatmaya gercekten yapaniniz var mi? Ya da hakkinda duydugunuz bisey?
Mrvsmt2502 Akoalalover_ artık akşamları tv izlerken aferdesiniz sıç.r pozisyonda oturuyordum o activating labor oturuşu var ya yani gğnde nerdesyede 3 4 saatimi öyle oturup geçiriyordum nitekim kızım 43 te doğdu 😂
kindacute Akoalalover_ sancı getiriyor ama bebişin gelme zamanı gelmediyse yalancı sancıdan öteye gitmiyor. Ben yaptığımda sancı getirdi ama düzenli olmadı bitti. Özellikle korunmasız ilişkiye birlikte kullanırsanız sürecinizi hızlandırma ihtimali var herkesin bünyesi bir değil
Akoalalover_ bboran milyonlarca izlenme binlerce yorum bilemedim ya 😄 siz hac haftalik oldunuz beler yapiyosunuz dogumu tektiklemek icin
bboran Akoalalover_ 39+1 bugün. İlişki hurma ananas yürüyüş merdiven pilates topu aksak yürüyüş activating labor ne varsa denedim 37 den beri yapmadığım şey kalmadı. Tam 1 hafta önce nişanım geldi ama devamı malesef yok 😩 artık gerçekten yoruldum 🤦🏼♀️
Naz1404 37+1 bugün ilk kez yaptım ama ilk birinci pozisyonda bile çok zorlandım başım ağrımaya zonklamaya başladım :( sanırım bir daha yapmayacağım Youtube da simge duman ın videoları daha rahatlatıcı sanırım benim için
Akoalalover_ Mrvsmt2502 43e kadar nasil bekledi doktorunuz? 40da gelmezse sunj sanci deneyelim diyolar
Mrvsmt2502 Akoalalover_ doktorum çok iyiydi allah razı olsun ondan gün aşırı muayene ediyordu o yüzden devamlı görüştüğümüz için risk görmedi bekleyebildiği kadar bekledi