Balbebek012 Aslaninannesi_ ayy kabus gibi. Allah korusun bizleri de çocuklarmızı da herkesin kendi cinsel hayatı ama bazı şeylere de değer verilmeli ya
Balbebek012 Aslaninannesi_ ayy baktım şimdi esra erol da böyle bir olay olmuş ikizlerin babaları farklıymış. Keşke gerçek olmasa
Aslaninannesi_ Balbebek012 he evet doğru ben atv haberde görmüştüm çok ilginç bir şey değil mi ama ya
Beybyi Ben Esra Erol’da o anne ile babanın oğlunu (Fatih ) i arama olaylarını çok merak ediyordum bı türlü çıkmadı nasıl insanlarlar kendi çocuklarını ortada yok ettiler
melike1-2 @Beybyi Mügeye çıksalar çoktan çözülürdü herşey Esra Erol iyi hoş ama Müge Anlı kadar kurnaz değil bence .
Aslaninannesi_ Balbebek012 kuzu bunlar sadece bizim bildiklerimiz bilmediğimiz neler dönüyor bu ülkede benim arkadaşım dogu bölgesinde bir ilde görev yapıyordu sınıfın nerdeyse yarısı engelli velileri ile görüştüğümde dayısı ile evlenen bile var demişti düşün
Balbebek012 Aslaninannesi_ ben de doğuda neler gördüm bilemezsin… Küçücük çocuklar senden benden iyi biliyor çoğu şeyi çünkü görüyorlar çok kötü hayatlar var orda. Her sınıfta hem fiziksel hem zihinsel engelli çok öğrenci vardı