Adamasal2 8 haftalık gebeyim ama doktorum benden ne idrar testi aldı nede bu hafta gittiğimde detaylı ultrason bilgisi verdi değiştirmelimiyim doktoru kafam karıştı hiç bilgi vermiyor bişey söylemiyor
User658383839 Adamasal2 testleri yapması lazımdı ama bilemiyorum bende ilk gittiğim de 7 tüp kan 2 tüp de idrar istedi. size de zamanla ister Dicem de şimdiye istemesi lazımdı diye düşünüyorum 🥲🤦🏼♀️
Rabiul Adamasal2 benden de idrar almamıştı ilk defa duydum detaylı ultrason bilgisi ne alaka ? 20. Haftalarda yapılıyor dediğiniz şey
poyrazmom_ Adamasal2 kan testlerini benimki 9. Haftada yapmıştı onun için bir şey diyemem ama detaylı ultrason için çok erken 20-22 haftalar arası yapılıyor
deletedmom43191 Adamasal2 6 7 haftalikken tahlil yapılıyor bence değiştir doktorunu ilk başlarda tahlil mutlaka yapılıyor detaylı ultrason bilgisi için çok erken 20 li haftalarda ultrason yapılıyor
Adamasal2 User658383839 2000₺ ücret veriyorum gittiğimde ama asla verim alamadım yaşadığım şehirde detaylı ultrason sadece bir hastanede yapılıyor ondan doktorlar hemen randevu bulunmadığından hatırlatıyor bi kaç arkadaşıma öyle yapmış farklı doktor söylemiş
Adamasal2 Rabiul evet burada sadece 1. Hastanede var ondan doktor hatırlatıyor sanırım değişmem lazım bu doktoru her ay 2000 veriyorum
User658383839 Adamasal2 ha bir de özel hastane bence değiştirmelisiniz. O kadar ücret veriyorsunuz değse bari
Rabiul Adamasal2 sadece kan alınıyor, idrar veya detaylı ultrason zaten yapılmıyor en azından benim doktorum yapmadı istemedi de bende 2 bin veriyordum bunun parayla bi alakası yok ?
couleurcerise Özel hastane mi? Benim ilk randevumda 5 haftalıkken keseyi gördüğümüzde bütün testleri istemişti.
Adamasal2 Rabiul devlet hastanesine gitmediğimi belirttim ben parayla nasıl alakası yok devlet hastaneleri hasta doluyken özeller ½ hastası oluyor çünkü insanlar daha sağlıklı detaylı imkanlardan yararlanmak istiyor. Siz konuyu farklı anladınız sanırım
a-koroglu benim doktorum kalp sesini duyduğunda yani 6. haftada kan ve idrar testlerini istemişti 9. haftada ise 2li test için bilgi vermişti ama biz 10. haftada fetal yaptırmayı tercih ettik