Senaaaskr 2Princess1Mom herkes bir değil arkadaşlar 34 günde bir oldugumu düşünürsek 25. Gün yumurtlama gördüm en az 10 gün geçmeli üstünden ilişkinin ve yumurtlamamanın .10 gün sonra flaşla belli olan çizgiyle 12 gün sonra silik çizgi gördüm kaset testte .41. Günde (yumurtlamasan 17 gün sonra ) net iki çift çizgi ile öğrendim . Yani herkes adete 2 kala 3 kala 1 kala öğrenmeye bilir . Bu sürede aman gebeliğe zararlı ilaçlar kullanmayın dikkat edin
Busra779 Smom oğlumda da kaset testle öğrenmiştim sanırım 2-3 gün vardı adete.ama şimdi yok.kaç aydır olmuyor 😞
busyet2002 Smom bata 7 gün kala sat 21. günde ovülasyondan 10 gün sonra 8.9 geldi erken gebelik testinde çok çok silik çizgi çıkmıştı
bereninannesi__ Esmeh evet 7 gün kala negatifti 6 da yapmadım 5 gün kala silik pozitifti erken gebelik testinde
Ggullkara Ben adetime 6 gün kala ve 5 gün kala erken testlerden yaptım ama çıkmadı. 4 gün kala normal testlerden yaptım yine çıkmadı. Adetimin geciktiği 2. Gün yine kaset test yaptım pozitif çıktı. Kişiden kişiye değişiyor. Bu işin bir doğrusu yok maalesef