Sena-cy00 Mavili1480 Maşallah Allah bağışlasın 😊 kayınvalidenize geldiğiniz bir zaman görüşelim inşallah 🌸🌸🌸
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Ne dedi canım ben devlet malum bebeği gördüm iyiydi cinsiyeti sordum bacakları kapalı dedi 5 dk bile sürmedi
mucizemom8 Kubranurdal teşekkür ederim bende aynı hastanede hasan ipege gidiyordum çok duydum ersin beyin adını bu defa ona gideceğim
Kubranurdal mucizemom8 yani ben çok memnunum ilgilenmesi filan sen sormadan hemen herşeyi anlatıyor zaten
Sibeleo EDS Merhaba memnun musunuz benim evime çok yakın orası ama bir kısım hemen sezeryana alıyorlar diyor bir kısım şikayetçi bir kısım da çok güzel diyor sizin görüşünüz nedir ilk hamileliğim ve araştırma sürecindeyim orada önerebileceğimiz bir doktor var mı
EDS Benimde ilk hamileliğim hastaneden memnunum açıkçası bana yakınlığı iyi açıkçası hastanenin matanat hanim var doktor ben ona gidiyorum tavsiye ederim
Emineeyecioglu ArasMom__ akdamarın ne kadar hiç bilmiyorum, aslında devlette yapmk istiyorum ama ilgili iyi bir doktor bulmadım bi türlü
Hazalsemerci Kuboss06 Merhaba, fiyat bilgisi sormuştunuz. 39 sezeryan, 35 normal doğum dediler. (İlk doğum için geçerli fiyatlar.) İkinci sezeryanda fiyatlar değişiyormuş bunu blogdan okumuştum. Nst ise 150 tl ücrete tabiimiş.
Hazalsemerci Kuboss06 ben teşekkür ederim. Aslında fiyatlar pahalı gibi gözüküyor ama şunu araştırmamız lazım belki bilgisi olan vardır. Özel hastanede doğum yaptığımızda ve faturayla devletten yarısını geri alabiliyormuşuz. Bu konuyu bir araştıracağım bende.
Kuboss06 Hazalsemerci evet fiyatlar pahalı duruyor kamu personellerine indirim var diye biliyorum ordan yararlanabilirim artık fiyat ne kdr düşerse🥰