2prens1prenses_ Aysenur_0046 henüz bilmiyoruz demislerdi belli deil demişlerdi ama o anki doğum ücreti 5700 dediler sezeryan olucagimi söyledim aslında
2prens1prenses_ Aysenur_0046 valla canım bilmiyorum burda gecenelrde biride demişti 7000 diye bende anlamadım devamlı ya değişiyor yada doktordan doktora değişiyor
Aysenur_0046 2prens1prenses_ evet galiba öylede olabilir rabbim kolay kurtarsin hepimizi ağrısız sizisiz inşallah sağlıklı Salih evlatlar olsunlar inşallah 🤲🏻😍
cauuv1 Zeliscik bende buraya gidiyorum da muayene ücreti farklı. Doktordan doktora degisiyo sanırım hangi doktora gidiyosunuz
Hazalsemerci Kuboss06 Doktorumdan fazlaca memnunum istediğim saate kendisine her sorumu sorabiliyorum bilgili ve tecrübeli bir doktor zaten 30 seneyi aşkındır aynı hastanede kendisi ve baya bir arkadaşımın doğumunu yaptırmış hepside memnun. Şuanda doğum ücretleride zamlandığı için bilemiyorum. Perşembe günü randevum var ancak o zaman size net birşey söyleyebilirim.🙏🏼
myavocado Nuray1905 doktorum nazlı hoca idi 😊 çok memnunum doktorumdan, hastane de iyiydi, doğumumda rahat ettim, çok temiz bir hastane, hemşireler de çok yardımcı idi
Kuboss06 Hazalsemerci Anladım çok teşekkür ederim söyleyebilirseniz çok memnun olurum gerçekten. takibe alıyorum sizi unutsanızda ben yazar hatırlatırım size🥰🌸
Aysegulmert Nilyzbn doğum için TOBB etü ile anlaştık ama doğum şekli belli olmadığı için daha konuşmadık
Aysegulmert Nilyzbn Doğum için 3 hastaneyle anlaşması var daha doğum tarafını konuşmadık. Riskli gebelik olduğu için bu doktoru seçtik , yoksa normal doğum paketleri alacaktım