Kızlar merhaba, doğumdan sonra spiral taktırdım iki yıl kullandım fakat bu iki yıl içinde toplasanız üç defa adet oldum oda lekelenme şeklinde. Daha sonra bu durumdan artık rahatsız olduğum ve çıkarttırdım. Çıkarttırdıktan üç gün sonra adet oldum. Doğum kontrol yapı kullanmaya başladım biliyorsunuz bir ayın sonunda farklı renkteki hapları kullanırken adet olunuyor. Bir sonraki ay tam zamanında oldum ama daha sonra tekrar düzensizleşti. Mesela adet oldum bitti 1 hafta sonra tekrar oldum. Üstünden iki yıl geçmesine rağmen bir türlü düzene girmiyor. Yurtdışında yaşıyorum sağlık sistemleri berbat. Ne şikayetle gidersek gidelim bir şey yok diyip geri gönderiyorlar. İnternetten bakıyorum doğumdan sonra kilo alma yüzünden polikistikover olunur mu diye, sonradan oluşabilen bir rahatsızlık değilmiş. Anne karnında yumurta yetersizliğinden olurmuş doğuştanmış yani öyle yazıyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım. İkinci çocuğu düşünüyorum böyle de korkuyorum ya olmazsa diye. Böyle bir şey başına gelen var mı varsa ne yaptı nasıl çözdü?