Sdanur1 Buseea0279 1. Görsel de göremedim ama 2. Görsel de gördüm kaç dk sonra cikti umut vermek istemem ama kuruma çizgisi değilse vqr sanirim rabbim sağlıcakla kavuştursun insallah
Buseea0279 Sdanur1 Bu fotoğrafı 15dk sonra çektim bunda daha belirgin oldu kuruma çizgisi mi ki acaba.
Meltemanneolsun Buseea0279 ben kaset testlere güvenmiyorum. Erken gebelik testi doğru sonuç verdi hep bende onunla dene istersen
Sbrn78 Buseea0279 1 de yok ama ikincide gözüküyor kuruma cizgisi olabilir canım işallah hamilesindir ama test yaaprak kendini strese sokma erken gebelikal onunla yap yada kan ver 🩷🩵işallah hamilesindir 🤲
Buseea0279 Sbrn78 tam çift çizgi görmeden umutlanıp kan vermek istemiyorum negatif olunca kötü oluyor en azından tam çift çizgi görsem kan vermeye değer çok gittim geldim böyle kan vermeye hüsran oluyor
Mavro Git erken gebelik testi al bak. Ben onunla hamile olduğumu öğrendim dün. İnşallah gebesindir rabbim isteyen herkese nasip etsin
Buseea0279 Mavro evet şuan yok evde ondan gidip alıcam bugün yarın ilk idrarla onla deneyeceğim bu ilk idrarla da değildi umarım vardır
aspenkarmenn Adetiniz kaç gün geçti yada geçti mi. Bence var gibi. Kuruma o kadar erken çıkmaz. Yanlış pozitif değilse vardır. Hayırlısı olsun 🌸
Sbrn78 Buseea0279 bilmezmiyim canım🥲allah bizlerede nasip etsin işallah umarım şuan istediğiniz sizinledir🐣